2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم از سرفه ها ی پسرم ۴ ماهه سرفه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 18873 بازدید | 200 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی بار افتاده بودم رو سرفه های خیلی وحشتناک اخرشم افتادم روخس خس و نفس تنگی 

رفتم دکتر فوق تخصص فرستادم عکس برداری گفت که عکس بگیرن بعد اومدم نشونش دادم گفت چیزی نیس احتمالا حساسیته یه مشتی دارو داد اسم داروها رو یادم نیس ولی اسپری اسم کرمی رنگه رو هم بهم داد گفت نیاز شد استفاده کن بعد گفت اگه خوب نشدی برو همین ازمایش بده که علت دقیقش مشخص شه

ببین فقط و فقط شیر الاغ

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

ببین پسر منم چهار پنج ساله بود بردم دکتر کتوتیفن داد خوب نشد داروخانه گفتم کتوتیفن داد خوب نشد چند ماه فقط سرفه میکرد آخر فامیلمون گفت زادیتین بگیر قرصش رو هرشب یدونه دادم زادیتین نیم بود نه 1ولی شما از داروخانه سوال کن ببین بنا به سن بچتون میتونید بدید یا نه

خدایا شکرت

خب یه متخصص ببر

ولی وقتی مدارس حضوری بچه ها خیلی مریض میشن اینطوری نگو بهش گناه داره دست خودش نیس که

کاش وقتی بچه ها مریض میشن یه دو روز نرن مدرسه بعدم حتما ماسک بزنن که بقیه مریض نشن

🔴چرا قبل از اینکه میخوایید پست رو ریپلای کنید لایک میکنید؟!😬😤🔴 یعنی اگه تو نی نی سایت بگی نفس میکشم میگن برا کدوم شهری؟ کجایی؟ مگه هنوزم کسی هست نفس بکشه این چیزا برا عهد قاجاره🤦‍♀️😤😤 اینجا هر کسی بر اساس تفکر و عقاید خودش نظر میده وقتی نظری میپرسی با عقل خودت بررسی اش کن بعد تصمیم بگیر یاد بگیر خودت مسئول زندگی خودت هستی الکی بر اساس چهار تا نظر آتش به زندگیت نزن پشیمونی بعدش سودی نداره 😉🙃🙃 

عزیزم منم یه مدت طولانی پسرم سرفه داشت از عطاری کندر گرفتم روزی چند بار چندتا دونه شو توی یه استکان ابجوش میریختم رو سرشم میگرفتم بعد بیست دقیقه حلش میکردم میدادم میخورد سرفه هاش قطع شد،امتحان کن شاید کمکی کرد،نشاسته هم شنیدم خوبه واسه سرفه ولی امتحان نکردم

لطفا اگه بخاری گازی دارید نزدیک اون نخابونش. دخترم دوماه بود سرفه میکرد بردمش دکتر گف فقط مال بخاری گازی باور کن شبی که کنار بخاری نخابوندمش دیگه سرفه نکرد درسته داروهم داد ولی تاثیر بخاری بیشتر بود

زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔😔افسوس.... ☹️☹️