2777
2789
عنوان

خدا ظلم بهم کرد و همسرمو ازم گرفت😔🖤💔💔دلم خیلی پره از خدا😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2988 بازدید | 60 پست
ممنون عزیزان❤️🖤 شوهرم ۳۵ خودم ۳۰ ایست قلبی کرد بدون هیچ بیماری زمینه ای😔 خدا میتونست برام زنده ...

قشنگم نگو ظلم،این دنیا محل گذره،هیچکس از یک ثانیه بعدش خبر نداره،به هر حال هممون یه روزی،یه جایی و به یک شکلی راهی اون دنیا میشیم،باور کن با این ویژگی ها و تعاریف شما،اوضاع شوهرتون اون دنیا خیلی خوبه و مطمئن باش حتی خودش هم الان راضی تره،پس کمتر غصه بخورید تا روح ایشون هم کمتر آزار ببینه خواهرم🌷💚

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
درکت میکنم واقعا از دست دادن عزیز سخته همه میگن خاک سرده ولی دروغه ما مجبوریم بخاطر زندگی بقیه سک ...

بخدا دروغه که خاک سرده . در واقع سوختن با غمخ. اینقدر زجه میزنیم میبینیم شوهرم برنمیگرده ماهم اجبارا خودمونو کمی اروم میکنیم اما دلتنگیش زجراوره دلتنگیش داره داغونم میکنه دارم میسوزم و میسازم😔تا روزی که برم پیش شوهرم.به امید همون روز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدانکنه عزیزم چقددلم گرفت

فداتشم ببخشید ناراحتت کردم❤

دلم پره🥲

الماس یک تکه زغال سنگ است که فشار را به خوبی تحمل کرده است.برای موفق شدن باید سختی هارا تحمل کرد.......              ما بده کسیو نخواستیم ولی هر چی زمین خوردیم صدای آشنا اومد
راحت باش عزیزم  فکر کن یه جفت گوش شنوا کنارت داری  هر چقدر دوست داری درد و دل کن  ...

خدا اجرت بده گلم،واقعا ذات خوبتون تحسین برانگیزه💚💚

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
عزیزم داغ عزیزخیلی سخته اما بدون همه ی ما بدون شک میمیرم شماهمسرت وازدست ندادی فقط یه مدت دوری ازش، ...

الهی بگزدم اگه ناراحت نمیشی بگوچرادخترت پرپرشد

کاربرجدیدنیستم ترکیده قبلی ام 
خدا اجرت بده گلم،واقعا ذات خوبتون تحسین برانگیزه💚💚

❤❤

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

خدا رحمتشون کنه 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
قشنگم نگو ظلم،این دنیا محل گذره،هیچکس از یک ثانیه بعدش خبر نداره،به هر حال هممون یه روزی،یه جایی و ب ...

ظلمه😔😔🥺🥺 وقتی خدا میدید که ما چقدر عاشق همیم چقدر عاشق دخترمه چقدر به هم وابسته ایم وقتی میدونست من با رفتن شوهرم اینهمه داغون میشم وقتی میدونست دلتنگیش از پا درم میاره چرا اونو ازم گرفت...میتونست سرنوشت رو جور دیگه بنویسه که شوهرم زنده باشه و همه چی خوب پیش بره.. نه اینکه اینجوری منو بسوزونه😔😔💔💔

کاش من میمردم به جاش🥺

خدانکنه گلم..عجله نکن واسه رفتن،هروقت پیمانه عمرمون پر بشه،اجل خودش میاد،زندگی کن تاهستی

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!

عزیزم سرگذشت کسانی که مرگ مغزی شدن یا سکته کردن و چند لحضه وارد اون دنیا شدن رو بخونید می بینید که همشون ناراحتن به این دنیا دوباره برگشتن و از آرامش و شادی عمیق اون دنیا خیلی صحبت کردن حتما تو نت بزن مطالعه کن خیلی آروم می شی