2777
2789

رو پا گریه میکنه، پستونکشو تف میکنه😐

ایا عروسک خاصی داشتید که برا خواب بچتون استفاده کنید،

ایا این لاکپشتای شلمن خوبه؟

مکعب روبیک فقط

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما دخترمونو رو پا تکون میدادیم و یه آهنگ از حجت اشرف زاده براش پلی میکردیم ، دیگه حالمون داشت از آهنگه به هم میخورد

برا پسرم هم یه آهنگ از مرتضی پاشایی ، اونم همینطور ، کم مونده بود بالا بیاریم ، بس که شنیده بودیم   

خداروشکر اون دوران سپری شد  

شوخیه یا راسته؟؟؟😐

شوخیه😁

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
روی پا نزار عادت میکنه اذیت میشی فقط،وقتی خسته هست بزارش لای پتو و یه اهنگ ملایم بزار بدون هیچ تماسی ...

عمرا نمیخوابه،

من بچم به بانیج عادت کرده، الان حاضرم رو پا بخوابه،که اونم نمیخوابه، رو زمین که واسش شوخیه

اخه از بچه ها بعید نی هیچی🤣 با یچیزای بیربطی حال میکنن

😂موفق باشی