2789
عنوان

🪴🪴🪴بهترین وآرامش بخش ترین قسمت خونه ام🪴🪴

| مشاهده متن کامل بحث + 1441 بازدید | 65 پست
عاشقشون شدم🥺

تو عکس کوچیک افتادن ولی بزرگن گلدونا، اون گل ناز بزرگه رو تنها نمیتونم بلند کنم. تو حیاط بودن هوا سرد شد آوردم خونه 

این روزا دلم خونه واسه برادر و خواهرای ندیده ام که شجاعانه پر کشیدن🕊 💚🤍💔 از شعله های کوچک خشم درون وجودتان محافظت کنید...

پشت پنجره خوبه بهشون نور میخوره. من کود سه بیست هم میدم پرپشت میکنه 

منم تازه بهشون دادم

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیشتر از پنجاه تا گلدون  گوجه گلابی با گوجه طلایی هم کاشتم لوبیای نژاد عروس که امروز جوونه زد ...

ماشالله ماشالله افرین 👏👏👏👏👏👏عشق میکنید باهاشون من کااااملا میفهمم😁😁

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
آفرین هزار آفرین این تایپیک هزار تا می ارزه به اکثر تایپیک های مسخره ی امروز گل های من مثل دخترام ...

ممنون عزیزم😍منم همیشه میگم مثل دخترمن😆ماشاءالله اینجور که میگین حس میکنم کل خونه پر گل از اونا ک آرزومه😂

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
اگه سروش داری برو سرچ کن کانال پرسش و پاسخ دارن راحت میتونی عضو ششی و عکسای گلاتو بهشون بدی بهت میگن ...

ممنون گلم🤩😍

به گلدونات کود میدی؟

کود سه بیست ماهی یبار، هوای اتاق خنک و نورگیره عالیه واسه گل. تابستونا هم تو حیاطن

این روزا دلم خونه واسه برادر و خواهرای ندیده ام که شجاعانه پر کشیدن🕊 💚🤍💔 از شعله های کوچک خشم درون وجودتان محافظت کنید...

کود سه بیست ماهی یبار، هوای اتاق خنک و نورگیره عالیه واسه گل. تابستونا هم تو حیاطن

چه خوب من تا حالا به گلام کود ندادم.چه مقدار با چقدر آب ترکیب میکنی؟

همیشه طُ تصمیم میگیری چه ستاره هایی توتاریکی زندگیت بدرخشن! 🧚🏻🌠⭐
بیشتر از پنجاه تا گلدون  گوجه گلابی با گوجه طلایی هم کاشتم لوبیای نژاد عروس که امروز جوونه زد ...

ای جان😍من پرتقال کاشتم  دیگه داره میشه یک سال ولی خیلی کوچولوئه😂وای جونمو دراورده تا رشد کنه صبوری ک پای گلام بدست آوردم عجیبه سابق اینجوری نبودم😅

اصلا یه وضعی شده امسال خیلی زیادشون کردم واقعا آدم رو شاد می کنن

من ارزوم میدونین چیه یکی ک خونخ بشه مثل گلخونه یکی دیگه ی کتابخونه بزرگ  بزنم .هی کتاب میخرم جمع میکنم این ارزومم نزدیکه😁