2789
عنوان

🪴🪴🪴بهترین وآرامش بخش ترین قسمت خونه ام🪴🪴

| مشاهده متن کامل بحث + 1441 بازدید | 65 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

امروز جا ب جاشون کردم ی حای بی نور بود الان گذاشتم پشت پنجره خیلی ناراحتم گندمیام دارن داغون میشن

اگه سروش داری برو سرچ کن کانال پرسش و پاسخ دارن راحت میتونی عضو ششی و عکسای گلاتو بهشون بدی بهت میگن ک مشکل گلت چیه 

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
شاید باور نکنی من از بس از آدما دوری کردم و نزدیکی بهشون اغلب ب ضررم تموم شد یا حس خوبی بهم ندادن ب ...

منم مثل شما دقیقا .منم باور کن مثل بچه ام هستن .یعنی دختر و شوهرم  برگی ازشون جدا کنن چنان جیغی میکشم گاهی شوهرم با همینا تهدیدم میکنه😐😐😆

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
😰نکنه مال منم بزنه .سم بگیر براشون حتما

حتما بگیر ...تا سه ماه بچه گذاشته بودنو من بی خبر بودم یهو دیدم تو خونمون یه چیزایی مثل بچه مگس خیلی ریز و مشکی هست هی مییگفتم چیه یهو دیدم رو برگ و خاک گلم پره به هوای اونا اومدم خاکشو عوض کنم دیدم توش پره هزارپاس به چه بزرگی دوباره خاکشو عوض کردیم سم ریختیم بعد از یه ماه حالا کرم خاکی زده بود 

منم زیاد دارم ولی گزینه عکس واسه من کار نمیکنه نمیتونم عکس بزارم

میشه  ولی گاهی ب سختی

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
زود لایک کنید پاک کنم😅

عاشقشون شدم🥺

پتوسمونو خیلی دوست دارم یه ذره بود که آوردیمش

وای من پتوسم دو ساله   ب زور رشد کرده هر کاری میکنم هیچی ب هیچی

چ جالب چندتا؟؟اسماشونم بگین لطفا😍😍😍

بیشتر از پنجاه تا گلدون 

گوجه گلابی با گوجه طلایی هم کاشتم

لوبیای نژاد عروس که امروز جوونه زد

و ...

اسم حسن یوسف هام رو گذاشتم: مهری، سلنا، بیتا، سارینا