2777
2789

خانمی گلم نترس چیزی نیست پسرم‌گفتن اب دور مغزش وسرش بزرگه  مردم وزنده شدم امنیو سنتز هم دادم گفتن سالمه.  الان یه سالشه.    عزیزم.  اصلا نگران نباش فدات  الاهی نی نی سالم بغل کنی

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزدلم خدا معجزه کرد  دوباره کمکم کرد  نمیدونم چطور از خدا تشکر کنم همه چی درست شد.

ای جانم.  نمیشناسمت ولی  کلی خوشحال شدم گریم گرفت ذوق کردم بارررررکه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
سلام عزیزم اره سونو رفتم  اما گفتم جواب ام ار ای که اومد بیام بگم.خداروشکر گفتن هیچ مشکلی نیست ...

آخیش خداروشکر وای خدایا چقدر خوشحالم کردی روزی هزاربار خداروشکر کن عزیزم 😍😍😭😭😭

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
خانمی گلم نترس چیزی نیست پسرم‌گفتن اب دور مغزش وسرش بزرگه  مردم وزنده شدم امنیو سنتز هم دادم گف ...

عزیزم جریان‌امضات چیه؟😭

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
سلام  بالاخره بعد از کلی استرس و دوهفته اومدم تا خبر خوشحالی به همتون بدم  جواب ام ار ای ...

خداروشکر عزیزم..

خیلی خیلی خوشحال شدم

منم اون‌موقع ها فقط منتظر یه معجزه بودم که نشد بشه

اون‌زمان به من میگفتن‌ستون‌فقراتشم‌مشکل داره ما خانوادگی گودی‌کمر شدید داریم با خودم‌میگم نکنه ارثی بوده‌اینا فکر میکردن که مشکل ژنتیکه

سلام  بالاخره بعد از کلی استرس و دوهفته اومدم تا خبر خوشحالی به همتون بدم  جواب ام ار ای ...

شکر خدا خیلی خوشحال شدم☺️☺️

دوستان گلم لطفا برای برآورده شدن حاجتم منو به یک صلوات مهمون میکنید؟
عزیزم ناراحت نشو خیلی از این مشکلات با بدنیا اومدن بچه از بین میره  نی نی ما هم ۲۶ روزشه  ...

اره عزیزم 

خداروشکرتو ام ار ای مشخص شد مشکلی نیست

خدایا مواظب پرسامم باش
خانمی گلم نترس چیزی نیست پسرم‌گفتن اب دور مغزش وسرش بزرگه  مردم وزنده شدم امنیو سنتز هم دادم گف ...

خدا حفظش کنه 

منم رفتم ام ار ای 

معلوم شد اشتباه شده

خدایا مواظب پرسامم باش