2777
2789

سلام عزیزم چیشد رفتی سونو؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم چیشد رفتی سونو؟

سلام عزیزم اره سونو رفتم 

اما گفتم جواب ام ار ای که اومد بیام بگم.خداروشکر گفتن هیچ مشکلی نیست 

سونو اولش احتمالا اشتباه کرده

خدایا مواظب پرسامم باش
استارتر حال دلتو دردک میکنم  از ته دلم دعا میکنم حال نی نی تو دلیت خوب باشه  بچتو بسپار ...

عزیزدلم خدا معجزه کرد 

دوباره کمکم کرد 

نمیدونم چطور از خدا تشکر کنم همه چی درست شد.

خدایا مواظب پرسامم باش
ناراحت نباش خواهری یه گوسفند کوچیک نذر کن واسه حضرت  علی اصغر  انشاالله اقا امام حسین وا ...

اره گلم 

واقعا درست گفتین

جواب ام ار ای اومد 

نی نی هیچیش نیست 

انشالله فردا هم قراره گوسفند قربونی کنم.

خدایا مواظب پرسامم باش
عزیز الان تاپیکت رو خوندم، برای سلامتی جنینت ایه الکرسی خوندم.چله ی زیارت عاشورا بردار، نذر کن، الهی ...

اره عزیزم 

همینکارو کردم خدا معجزه کرد.

خدایا مواظب پرسامم باش

سلام 

بالاخره بعد از کلی استرس و دوهفته اومدم تا خبر خوشحالی به همتون بدم 

جواب ام ار ای اومد 

نی نی سالمه

همه چی خوبه 

خدا معجزه کرد 

ممنون بابت دعاهای قشنگتون

خدایا مواظب پرسامم باش
اره گلم  واقعا درست گفتین جواب ام ار ای اومد  نی نی هیچیش نیست  انشالله فردا هم ق ...

خدامیدونه یه دنیا خوشحال شدم ازخبر خوبت😍

نذرتم قبول عزیزم😘🩷❤

[[[توکه مَجازی لاتی ،یه ساله بسته بگیر🫵😂( مهدیار)]👇 مُعافه اعصاب روان ،حوصله بحثم ندارم* من خطرناک نیستم اگه بعضیا نَخارن( نخارید دیگه ناموسا)**👈ببین بی ادبی کنی ما مُخِمون نمیکشه👉***من درمقابل سسشعر گفتناتونم هیچ دفاعی نمیکردم ازخودم ولی الانم دفاعی درکار نیس فقط حمله میکنم کلا حال کردم اَرنجو هجومی ببندم ،سه پنج دو بازی کنم...اینم بذار جیبت ترش کردی خوبه برات🍭

عزیزم ناراحت نشو خیلی از این مشکلات با بدنیا اومدن بچه از بین میره 

نی نی ما هم ۲۶ روزشه 

خواهرمه گفتن قلبش آب داره و خداروشکر بدنیا اومد آب قلبش جذب شده بود 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

سلام  بالاخره بعد از کلی استرس و دوهفته اومدم تا خبر خوشحالی به همتون بدم  جواب ام ار ای ...

خدایا هزار مرتبه شکر 

🥹🥹🥹🥹 نذر کن اگ سالم بدنیا اومد به یه هیئت کمک کنی

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...