2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اینجا ۲۲ هفته بودم دور سر ۲۵ هفته زده مال شما که خیلی بهتره امیدوارم مشکل خاصی نباشه 

امیدوارم مشکل خاصی نباشه

پس این مایع چرا اینقدر زیاده

خدایا مواظب پرسامم باش
من مثلا ۳۵ هفته بودم دور سرش ۳۸ هفته بود

برای منم اول میگفتن بطنش بزرگه سه بار سونو دادم سونو اخر گف بچه خیلی بزرگه ، کلا وزنش زیاده ینی واقعا میشه از این باشه؟ دورسرش ولی نرمال بود

دلم کمی آرامش میخواهد...
واییی من ۱۹ هفته ام استرس گرفتم.استارتر ازدواجتون فامیلی بوده

نه فامیل نیستیم 

گلم سعی کن تو این تاپیک ها نیای 

چون الکی استرس میگیری

خدایا مواظب پرسامم باش
دعا کنید  واقعا صحبت کردن باهاتون حس خوبی بهم داد

عزیزم نگران نباش بسپار بخدا همه چیو انشالله که چیزی نیست کجایی؟تهرانی من بیمارستان محب یاس ام ار ای دادم

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
به هیچ عنوان به یه دکتر اکتفا نکن من شهر خودمون همه دکترا گفتن سقط کن یجوری ۲۲ هفته بودم ولی رفتم تب ...

عزیزم عدد سیسترنا مگنا هم برای نی نی تون زده بود؟ اگر خاطرت هست بگو چند بود

دلم کمی آرامش میخواهد...
نه فامیل نیستیم  گلم سعی کن تو این تاپیک ها نیای  چون الکی استرس میگیری

با پوستو گوشت خونم درکت میکنم که تو چه حالی هستی 

بدترین روزای عمرمو گذروندم من 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
این چندروز خیلی حرفا شنیدم این تازه خوبش بود 

سلام گلم خوب هستین از ته دل برات دعا میکنم حال نی نی خوب باشه و مشکلی براش پیش نیومده باشه تایپیکتو دیدم بخدا گریه ام گرفت انشالله که دکتر اشتباه کرده باشه