یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم نگران نباش بسپار بخدا همه چیو انشالله که چیزی نیست کجایی؟تهرانی من بیمارستان محب یاس ام ار ای دادم
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
نه فامیل نیستیم گلم سعی کن تو این تاپیک ها نیای چون الکی استرس میگیری
با پوستو گوشت خونم درکت میکنم که تو چه حالی هستی
بدترین روزای عمرمو گذروندم من
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
سلام گلم خوب هستین از ته دل برات دعا میکنم حال نی نی خوب باشه و مشکلی براش پیش نیومده باشه تایپیکتو دیدم بخدا گریه ام گرفت انشالله که دکتر اشتباه کرده باشه