2777
2789
مال منم کفتن کله اش بزرگه 

همش چرته منم انقد ترسوندن اخرش هیچی نشد صحیح وسالمه بچه ام خب سرش بزرگ بود وزنشم زیاد بود کلا بچه ی درشتی بود نه فقط سرش 

تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش چرته منم انقد ترسوندن اخرش هیچی نشد صحیح وسالمه بچه ام خب سرش بزرگ بود وزنشم زیاد بود کلا بچه ی ...

من دارم از استرس میمیرم هرسری میرم سونو میگن یه جاش ایراد داره بعد سونوی بعدی میگن اونجا سالمه فلان جاش مشکل دارع

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

واییی من ۱۹ هفته ام استرس گرفتم.استارتر ازدواجتون فامیلی بوده

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍

به هیچ عنوان به یه دکتر اکتفا نکن من شهر خودمون همه دکترا گفتن سقط کن یجوری ۲۲ هفته بودم ولی رفتم تبریز هم پریناتولوژ هم دکتر سونو گفتن بچه ات هیچیش نیست الانم واقعا سالمه وباهوش تر از هم سنوسالاش همه رفتارو حرکاتش هم زودتر از سنش بود اینارو میگم که به حرف دکترهای بیسواد استرس نگیری من خودم تمام اینروزهارو گذروندم 

تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش
من دارم از استرس میمیرم هرسری میرم سونو میگن یه جاش ایراد داره بعد سونوی بعدی میگن اونجا سالمه فلان ...

ببین شاید ما خودمون هم مثلا سرمون بزرگتر بوده ولی کی اونموقع اهمیت میداده به اینچیزا من که پسرم دنیا اومد ولی خودمو بخاطر اون استرسها هیچوقت نمیبخشم

اخی  جنین من کوچیکترم هست

آره خب منم همونو میگم احتمال خیلی زیاد اون ۱۹ رو اشتباه زدن یجای بهتر سونو سه بعدی بده جوابش هم ببر پیش یه دکتری که جنین شناسی خونده

اما بطن سر فرق داره موضوعش میشه هیدروسفالی

منم پسرم بطن سرش بزرگ بود الان دنیا اومده صحیح و سالمه فوق مغز و اعصاب گفت بطن که به دلیل آب یا کیست گشاد شده باشه ممکنه هیدرو باشه ولی بطنی که بخاطر بزرگی مغز گشاد شده خوب هم هست بچه های اینطوری باهوشترم هستن

منم پسرم بطن سرش بزرگ بود الان دنیا اومده صحیح و سالمه فوق مغز و اعصاب گفت بطن که به دلیل آب یا کیست ...

انشالله که بچه ایشونم سالم باشه من چکن خو اهرشوهرم تازگی دوران سختی گذرونده نگران این خانم شدم اما شما راست میگین خواهرشوهر من بچش خیلی مشکلات دگه ام داش

انشالله که بچه ایشونم سالم باشه من چکن خو اهرشوهرم تازگی دوران سختی گذرونده نگران این خانم شدم اما ش ...

ام آر ای جوابش دقیقه انشالله ام ار ای میدن نی نی شون سالمه،برا خواهرشوهرتون هم آرزوی صبر وروزهای بهتر دارم