2777
2789
عنوان

فضای سایت از نظر یک مرد

1267 بازدید | 98 پست

حقیقتش عضو سایت شدم تا بیشتر نظرات خانما در مورد زندگی و علاقشون متوجه بشم تا وقتی رفتم زیرسقف کمتر وارد چالش بشم

اگر برداشتم اشتباهه اصلاح بفرمایید خانمها برخلاف آقایون به جزئیات توجه زیادی دارن من خودم موافق تعادلم یه موضوع رو نباید خیلی تحلیلش کرد نه نادیدش گرفت اندازه ارزشش باید بهش بها داد

بها دادن بیش از حد به حواشی باعث میشه کم کم ادم حواسش از چیزای مهمی که تو زندگی داره منحرف بشه

دوست ندارم زندگیرو انقدر پیچیده ببینم واسم وحشتناکه 

موضوع دیگه ای هم که دیدم متاسفانه اکثر خانمها ایراد رو از طرف مقابل میبینن که شخصا دوتا رابطه افراد نزدیک به خودم رو دیدم هر دو طرف مقصر بودن حالا کاری نداریم کی بیشتر مقصره

بنظر من دیگرو مقصر دونستن زندگی رو سامون نمیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجارو زیادی جدی گرفتین 

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

اره درسته 

منم همیشه واقعیت رو درنظر میگیرم 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

چون مادر شوهر و خواهر شوهر ندارید و نمی‌تونید داشته باشید عضویتتون از هر نظر اشتباهه😂😂😂

هر وقت به قدر کافی رنج بکشی متقاعد میشی که      << خودخواهی >> عیب نیست؛ نتیجه گذشت های بیهوده‌ست