2777
2789

می خوام شروع کنم به آموزش طراحی سایت و....بنظرتون خوبه یا برم تو زمینه شبکه وسیسکو آموزش ببینم.

لطفا بگین وبا دلیل.

اصلا الان بازار کار داره؟؟

طراحی سایت نقدتره شبکه نیاز داری اشنا داشته باشی یا دنبال کار بگردی ولی طراحی سایت بلد باشی یعنی پ ...

آره خودمم نظرم بیشتر همینه.بنظرتون چه مدت طول میکشه تا کامل یاد بگیرم.

بعد خودم بخونم یاد بگیرم یا کلاس برم؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره خودمم نظرم بیشتر همینه.بنظرتون چه مدت طول میکشه تا کامل یاد بگیرم. بعد خودم بخونم یاد بگیرم یا ...

ببین دوره ی وردپرس سون لرن ک من گرفتم ۳ماهه بود

یعنی نهایتا ۶ماهه مسلط میشی

ولی باز بستگی داره چی بخوای بزنی

توصیه من ک همون وردپرسه

با وردپرس ب پول میرسی انگیزه میگیری

اگه دانشجوهم باشی خیلی ب نفعت تموم میشه هم پروژه هاتو زود میزنی هم خوب مشتری پیدا میکنی

ببین دوره ی وردپرس سون لرن ک من گرفتم ۳ماهه بود یعنی نهایتا ۶ماهه مسلط میشی ولی باز بستگی داره چی ...

سلام گلم ببخشید برام سوال پیش اومد

کلاسش خصوصیه؟منم دیپلم کامپیوتر دارم اگه واقعا میشه از این راه کسب درآمد کرد برم دنبالش

خدایا همه چیو میسپارم به خودت..❤️

سلام گلم ببخشید برام سوال پیش اومد کلاسش خصوصیه؟منم دیپلم کامپیوتر دارم اگه واقعا میشه از این راه ک ...

خصوصی نیست ولی منتور داره دوره، شما ویدئو رو نگاه میکنی تمرینا رو حل میکنی اگه سوالی داشتی تیکت میزنی جواب میدن راهنمایی میکنن