2777
2789
عنوان

من هیچ وقت پول ندارم ...🤦‍♀️😑

420 بازدید | 10 پست

من کلا یه عادت بد از بچگیم داستم که تا پول میومد دستم در لحظه همشو خرج میکردم 

تو دوران مجردی مامانم یکم کنترلم میکرد مثلا تو شهر دیگه که دانشجو بودم بهم کم کم پول میداد به جاش هر دو سه روزه برام میریخت منم همیشه با خیال راحت تا اخرین قرونمو خرج میکردم باز سریع زنگ میزدم برام بریزه 

الانکه ازدواج کردم متاسفانه بازم همین اخلاقو دارم مثلا اول ماه تا پول منو میریزن تا عصرش همشو خرج میکنم باز وسط ماه پول شوهرمو میریزن تو یک روز همشو خرج میکنیم 😑

نه اینکه ولخرجی الکی بکنم هااا مثلا کل خریدای ماهو یک جا میرم تو یک ساعت میخرم میام 

یا مثلا هر چی لازم دارم یهویی اینترنتی سفارش میدم 

بعد همین باعث شده هم پس انداز هیچی نداشته باشیم هیچ وقت پول نداشته باشیم تو کارتمون و  دوتامون احساس فقر و بیچارگی بکنیم 😂🤦‍♀️

میشه بهم راه حل بدین 🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه کارت جدا تهیه کنین بمحض حقوق گرفتن مقداری رو تو اون بریزید کارته رمز دوم هم نباید داشته باشه  ...

این کارم کردیم تازه به شوهرمم سپردم خودمم کشتم برام نریز پولارو 

بعد دوباره رفتیم بیرون از چیزی خوشم اومد گفتم بده اونم سریع داد کارتو خرج کردم 😐(فقط یکم مقاومت کرد که تهدیدش کردم سریع داد 🥲)

همدردتم خواهر 😭 من تا بفهم قراره پول بیاد دستم قبلش قبر پولو میکنم 🤣🤣🤣این ماه قسط خونگی مال منه ...

اخ دقیقااااا 

تازه من فکر میکردم چون الان پولامون کمه زود تموم میشه بعد چند هفته پیش یهو ۳۵ تومن اومد دستم باورت میشه تو ۳ روز خرجش کردم 😭

بعد فهمیدم مشکل از منه نه از پولا 

اخ دقیقااااا  تازه من فکر میکردم چون الان پولامون کمه زود تموم میشه بعد چند هفته پیش یهو ۳۵ تو ...

😭😭😭 چاره چیه ؟؟؟

الان حدود ده تومن دارم انگار رو میخ نشستم هی میگم بریم بازار 😅 البته تصمیم دارم برا دخترم گوشواره بگیرم