2777
2789

بچه ها ما از موقعی ک ازدواج کردیم شوهرم وامشو خرج نکرده و یه مقدار پول پس انداز داریم توی کارت شوهرم...مادرشوهرم طبقه پایین ماست حلقه ازدواج شوهرم و کارت شوهرم دستشه من چنبار بهش گفتم بی زحمت حلقه شوهرمو بده دارم مرتب میکنم میخام قایم کنم بهم گفته دنبال بگردم بهت میدم ولی هنو نداده کارتشم امروز گرفتم گفتم بده میخام برم کارت ب کارت کنم ولی شوهرم زنگ زد گفت وایستا باهم بریم شبه...تا موقع رفتم مغازه چندکیلو میوه خریدم راه برگشتنی داشتم میرفتم بالا مادرشوهرم ب بردادرشوهرم ک ۷سالشه گف ب زنداداش بگو کارتو بده اگه کارت ب کارت کرد..دوس ندارم بی احترامی کنم یا دلشو بشکونم زن خیلی خوبیه و هوامو خییییلی داره لب تر کنم برام چیزی میخره خیلی مهربونه فقط میخام الان ک رفتیم کارت ب کارت کردیم و برگشتیم گف کارتو بده خیلی با احترام و موبانه بگم که دست خودم باشه من اختیار چیزای خودمو دارم و مراقبم کارتش گم نشه(اینم بگم شوهرم خیلی حواس پرته و همیشه کارتاش گم میکنه ولی من خودم همه چیزام رو برنامس و گم نمیکنم مراقبم)شاید براهمون نگرانه..نمیدونم چون دوسش دارم نمیتونم فکر بد کنم یا باهاش بد حرف بزنه الان ک برگشتیم اگه گف بده چی بگم که ناراحتم نشه شوهرمم ناراحت نشه...چنبارم به شوهرم گفتم من اختیار زندگیمو خودم میتونم داشته باشم ولی‌‌‌‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت ناراحت نمیشه کارتو از مامانش گرفتی؟ البتع در کل اینکه کارتت دست مادرشوهرت باشه واقعا اشتباس

ن خودش گفت بگیر پول لازم داشتم دیگه...اون پول ماست باید دست ما باشه..چیز عجیبی نمیخام ک😔

کلمه اختیار و اینا رو نیار فکر میکنه شمشیر از رو بستی بگو مامان جون لطفا کارت پیش خودم باشه خرید یهویی پیش میاد یا فصل سرماس خدایی نکرده ادم میره دکتر مزاحم شما نشم حواسم هم هست گم نمیکنیم ببخشید که کارت دستتون بود همش مزاحمتون میشدیم😘

ولی این کار مادر شوهرتو رو خوبی نذار

ن خودش گفت بگیر پول لازم داشتم دیگه...اون پول ماست باید دست ما باشه..چیز عجیبی نمیخام ک😔

خب پس ب شوهرت بگو کارت دست خودمه ک هرموقع لازم داشتم استفاده کنم.

بگو راحت نیستم ک هرچی لازم داشتم برم پایین و..

حرف زدی با شوهرت در این مورد؟چی میگه؟

اسمم کامل نشده 😂  wednesday الان شد😐😂

خیلی نوشته ات انسانی بود 

مطمئنم خودت بهتر میدونی چی بگی..اما حس میکنم بهتره الان سر بزنگاه نباشه و طی یه گفتگو مطرحش کنی..چون از حسن نیت اون خانوم هم آگاهی با مشورت همسرتون جملات درست رو انتخاب کنید که مادر هم دلگیر نشه..

آن خط سوم منم...