2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرم طلاق بگیره خودشو از دست این خانواده نجات بده ولی باید قید بوشو بزنه یا هم ی جوری رابطشونو درس ...

اخه بعضی وقتا شوهر بی گناهه و انقد دعا درست میکنن ک دست خودش نیست زندگیشو بهم میریزه بعد پشیمون میشه وقتی میشه درستش کرد چرا نکنه 

درسته ولی ذلیلش میکنن

وقتی شوهرش مال خودش شد دورشه از خانواده شوهر نمیدونم چرا مادرا ارامش پسرشون نمیخوان همی ک یکم حال پسرش خوبه جا زن و بچش حسودی میکنن و سریع وارد عمل میشن خدا لعنتشون کنه

همه مادرا اینطوری نیستن... ب هر حال ان شالله زودتر مشکلش حل شه

همه ک ن ولی خوب باور کن دیدم ک میگم طرف دید پسرش از لات بازی و دعوا زندان رفتن راحت شده کنار یکی خوش بیرون نمیره رفیق بازی نمیکنه ناراحت بود انگار و زود رفت دعا گرفت جدایی انداخت بینشون فقط بخاطر ک پسرش بره دنبال اینکارو باز از ننش درخواست کمک کنه