2777
2789
اولا جادو جنبل کلا دروغه و وجود ندهره. شوهرت اگه خودش میخواستت با اونا میجنگید ک اکثرا بچه های ایران ...

ولی واقعا جادو جمبل تاثیر داره یعنی شما میگی با پنبه سر ببرم خودم پیش قدم شم؟

بلد نیستم واقعا میشه با این کارا برش گردوند؟

وای توروخدا ساده نباش. کلاهبردار زیاده . با این عناوین سرتو شیره میمالن . پول ب این چیزا ندی همش الکیه

🙏با عرض احترام زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی واقعا جادو جمبل تاثیر داره یعنی شما میگی با پنبه سر ببرم خودم پیش قدم شم؟

عزیزم نداره ! اگه واقعا معتقدی تاثیر داره خب تو هم بگیر تا شوهرت بپات بیفته با خونوادش !!!! خودتم میدونی الکیه وگرن انجام میدادی . فقط پول حروم کردنه و تمام .. 

ینی چی با پنبه سر ببری ؟ ینی چیکار کنی ؟ 

پیش قدم بشی مثلا چیکار کنی؟

از وقتی بچه دنیا اومد 10ماهه هر از گاهی میادو می‌ره آخه جادو جمبل پیدا کردم تو وسایلام

چ عجیب...

ب نظرم فعلا فقط فکر باطل کردنشون باش چیکار کردی دعاهارو؟می بردی پیش کسی ک اینکارس..

راهکار قرآنی و...پیدا کن حتما دنبالش برو..

بعد ببین نتیجه چی میشه

از وقتی بچه دنیا اومد 10ماهه هر از گاهی میادو می‌ره آخه جادو جمبل پیدا کردم تو وسایلام

اگه دل چرکی شدی آتل باتل بگیر دود کن کلا همه چی باطل میشه .. 

عزیزم نداره ! اگه واقعا معتقدی تاثیر داره خب تو هم بگیر تا شوهرت بپات بیفته با خونوادش !!!! خودتم می ...

ببین اونا قصدشون اذیت کردنه وگرنه تا الان هزار بار شوهرم طلاقم میداد عقده و کمبود دارن که من برم طرفشون 6ماهه بچمو ندیدن از طریق بچه هم شوهرم داره اذیتم می‌کنه میگه بچه رو ازت میگیرم از اونورم میخواد مهریه نده و اذیت کنه منو بکشونه دادگاه