2777
2789

دخترم ۴ماهشه دیروز رفتم واکسن بهش بزنم وزنش کردن فقط ۶۰۰ گرم اضاف کرده بعدقدش از دوماهگی تا ۴ماهگی فقط یه سانت دور سرش هم ۴۰.۵ بودبهم گفت دو هفته ی دیگه بیارش.گفت شایدخانم قبلی که اندازه گرفته دقیق اندازه نگرفته باشه.شیرخودم میخوره اصلا هم بی قراری نمیکنه که بگم گشنه بمونه فقط زیاد ادرار هم نداره.نمیدونم چیکار کنم؟فقط گفتم یه ازمایش ادرار ببرمش.کسی تجربه ایی داره؟

والا دختر من از بدو تولدش کندیه رشد داشت تاالان که ده سالشه پیر شدم سر رشد این بچه انقدررررر چکابو دکتر بردم که نگو همشم نرمال بود 

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا دختر من از بدو تولدش کندیه رشد داشت تاالان که ده سالشه پیر شدم سر رشد این بچه انقدررررر چکابو د ...

اخی عزیزم.حالا این وزن تولدش ۳۵۰۰ بود ۴ماهگی ۶۳۵۰ بهداشت گفت کم وزن گرفته

بهترین راهش همین چک کردن رشدش هست دیگه اگه رشدش خوب نیس تحکمال زیاد سیر نمیشه

عزیزم مگه اینجور نیس که اگه سیر نشه بی ارومی میکنن ولی این مثلا ۱۲شب که شیرمیخوره تا ۵ دیگه قشنگ میخوابه

اخی عزیزم.حالا این وزن تولدش ۳۵۰۰ بود ۴ماهگی ۶۳۵۰ بهداشت گفت کم وزن گرفته

طبق نمودار ووزن تولد میگن گلی متخصص ببر شاید نیاز باشه شیر خشکم مصرف کنی بعضی مادرا شیرشون زیاده ولی چرب نیس فقط سیر میکنه 

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
طبق نمودار ووزن تولد میگن گلی متخصص ببر شاید نیاز باشه شیر خشکم مصرف کنی بعضی مادرا شیرشون زیاده ولی ...

قبلا شیرکه میدادم از سینه ی دیگم هم شیرمیرخت ولی الان اینجور نیس.دختر اولم شیرخشکی بود دلم نمیخواد اینم شیرخشکی بشه.ولی اگه دوهفته ی دیگه هم اینجور بود باید با دکتر مشورت کنم

تغذیه خودت خوبه؟ شاید شیرت مقوی نیست

گوشت و مرغ و سبزیجات و میوه به اندازه کافی میخوری؟ آب به اندازه کافی میخوری؟

منظم شیر میدی؟

اگر همه اینا رو انجام میدی صبر کن تا دو هفته دیگه احتمالا همون خطای اندازه گیری باشه

اگر نه، این دو هفته تغذیت رو درست کن و برو چک کنن

البته اینم بگم اگر گفتن رشد بچت کمه فقط به حرف بهداشت اکتفا نکن، حتما برو دکتر متخصص هم چک کنه

مواردی دیدم که بیخودی به مادر گفتن رشد بچه کمه، پایین تر از نموداره و... ولی متخصص گفته مشکلی نداره الانم بچه ها بزرگ شدن و کاملا سالم هستن

درخواست دوستی قبول نمیکنم
تغذیه خودت خوبه؟ شاید شیرت مقوی نیست گوشت و مرغ و سبزیجات و میوه به اندازه کافی میخوری؟ آب به انداز ...

عزیزم تغذیم که بدنیس خودمم اضافه وزن دارم.ققط من استراحتم خوب نیس اخه دختراولم ۲۳ماهشه اینم که ۴ماه اصلا نمیتونم خوب استراحت کنم کلی هم همسرم کمکم میده بازم من اکثر روزا از خستگی سردردمیشم.شیرهم هروقت بخوادبهش میدم ولی به زور اصلا نمیتونم بهش بدم سرش برمیگردونه.فقط قبلا شیرکهومیدادم از اون سینم هم شیرمیومد ولی الان اینجور نیس.حتما شیرم کم شده