2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه نیازنیست زرده سفیده روجدابزنی .بکینگ پودرو...خودش امادست.روبسته بندیش هم نوشته مراحلشو

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
دیگه نیازنیست زرده سفیده روجدابزنی .بکینگ پودرو...خودش امادست.روبسته بندیش هم نوشته مراحلشو

من یبار طبق دستورش درست کردم اصلاخوب نشداخهه

خیلیم هزینه ش زیاده هم پودر هم تخم مرغ و شیر و روغن

فقط بخاطریکم ارد و بکینگ پودر و وانیل یعنی پودر میخرن یاطعمش بهتره

فقط برای مبتدی ها خوبه طعم اناناسش رو چندسال پیش درست کردم عالی بود.اما خونگی بهتره به نظرم خیلی هم ...

من کیکای خونگیم حتی تو قابلمه هم خوب درمیاد با پف زیاد

ولی باپودر کیک خمیرشد

من یبار طبق دستورش درست کردم اصلاخوب نشداخهه خیلیم هزینه ش زیاده هم پودر هم تخم مرغ و شیر و روغن ف ...

خب اره طعمای مختلف داره.پف دارعین بیرونیامیشه.نمیدونم شایدمارک جالبی نگرفتی ولی بازم سلیقه ایه شوهرمن پودرکیکوعاشقشه هرسری میخره

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

واقعا شاید مارک خوبی نبوده من درست کردم خیلی پوک شد وپف کرد به خاطر همین فکر میکنم مضره اما کیک خودمو چشمی درست میکنم من تو سینی بزرگ شیرینی پزی درست میکنم عالی میشه تازه اونم با آرد نون سنگک و آرد مالت جو و سیاهدانه وکنجد وتخم کتان و....چون بچه هام ریاد میخورن فکر میکنم باید مقوی باشه.حسابی هم پف میکنه هیچکیم باورش نمیشه آرد نون سنگک باشه با پودر مالت 

واقعا شاید مارک خوبی نبوده من درست کردم خیلی پوک شد وپف کرد به خاطر همین فکر میکنم مضره اما کیک خودم ...

پودر مالت چیه عزیزم؟

منم با سنگک درست میکنم چنوین بارالکش میکنم ولی عالییی میشه

میگم شاید پودر سبک ترباشه

پودر مالت چیه عزیزم؟ منم با سنگک درست میکنم چنوین بارالکش میکنم ولی عالییی میشه میگم شاید پودر سبک ...

پودر مالت سنگین ترش میکنه من یک چهارم آرد رو پودر مالت میریزم خیلی مقویه اشتباهی به جای مالت جو از دی جی کالا ده کیلویی رو پارسال خریدم ۲۰۰هزار الان شده یک تومن حتی توی کتلت وکوکو آش رشته وشکلات صبحونه هم میریزم.مالت جو به مالت دی جی کالا سرچ کن اگه سطلی بگیری مثل سمنو خوشمزس ومقوی اما تو کیک نمیشه ماخالی میخوریم من فکر کردم پودرشو بریزم تو آب همونطور میشه اما اشتباه کردم برای پخت وپز مناسبه اونم ده کیلو هنوز نصفش مونده