2777
2789
عنوان

نمیتونم حرف بزنم

211 بازدید | 12 پست

موقع صحبت کردن با فامیل های دور غریبه ها زبونم نمیاد حرف بزنم 

با افراد نزدیک پدر مادر خواهر دوست صمیمی خیلی راحت میزنم ولی منتها چون تو بچگی کسی باهم حرف نزد و مهمونی هم نرفتیم با کسی رفت و آمد نداشتیم و تو خونه هم فقط من گوینده بودم کسی شنوده من نبود الان عادت کردم فقط حرف میزنم ببینم کسی دارم نگاه من می‌کنه منتظر جوابه هول میشم نمیتونم چیزی بگم..😣😣😣چیکار میتونم بکنم برای خودم!.

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶

منم اینجوریم . چن سالته

ایران من ای جان من ای باور و ایمان منآزاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن!!اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن…  حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتی‌ها دم بزن…از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکنخود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندانتو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن…بر روی بوم زندگی هر چیز می‌خواهی بکشزیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن…تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی!!از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید…پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ایران من ای جان من ای باورو ایمان من گر رو به ظلمت میروی من میدهم این جانو تن ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است…غم را نمیفهمد کسی جز راوی عاشق پرست!❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا خییلی کم رو بودم ولی شیطون

از‌ کلاس اول دبیرستان که کلاس زبان رفتم و بعدش که دانشگاه رفتم کلا مجلس دست میگیرم

باید زیاد تو محیط های اجتماعی باشی 

خدا وسط غمات یه گل میکاره مطمئن باش♥
۱۷تو چند سالته

خب جا داری من ۲۳

ایران من ای جان من ای باور و ایمان منآزاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن!!اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن…  حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتی‌ها دم بزن…از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکنخود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندانتو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن…بر روی بوم زندگی هر چیز می‌خواهی بکشزیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن…تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی!!از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید…پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ایران من ای جان من ای باورو ایمان من گر رو به ظلمت میروی من میدهم این جانو تن ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است…غم را نمیفهمد کسی جز راوی عاشق پرست!❤❤
من کلا خییلی کم رو بودم ولی شیطون از‌ کلاس اول دبیرستان که کلاس زبان رفتم و بعدش که دانشگاه رفتم کل ...

کلاس زبان خیلی وقته میرم تغییری احساس نکردم ولی ی چند وقت که کلاس بازیگری میرفتم بچه های اونجا خیلی پرو بودن اما حیف مدرسه ها باز شد خسته شدم دیگه نرفتم

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶
کلاس زبان خیلی وقته میرم تغییری احساس نکردم ولی ی چند وقت که کلاس بازیگری میرفتم بچه های اونجا خیلی ...

چجوری بودن؟

چجوری بودن؟

استاداش فضاش خیلی صمیمی و گرم بود میگفتن باید خیلی پرو باشید  و پسرا و دخترا قاطی ان و ببینن کسی خجالتیه میوردن اون وسط واسه بچه ها دلقک بازی دربیاره😑🥴 

بعد دوماه کلاسم با بچه های خودمون عوض شد افتادم تو کلاسی که بچه هایش همه فیلمو تئاتر بازی میکردن بچه ها اینقدر با اعتماد به نفس کاملللللل سرزبون دار اصلا ی وضعی من اون تو گم شده بودم بسکه حرف میزدن

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶
استاداش فضاش خیلی صمیمی و گرم بود میگفتن باید خیلی پرو باشید  و پسرا و دخترا قاطی ان و ببینن کس ...

چ خوب چن جلسه رفتی؟ تو چیکار میکردی اونجا فعالیت میکردی و حرف میزدی؟ هزینش چقد بود

چ خوب چن جلسه رفتی؟ تو چیکار میکردی اونجا فعالیت میکردی و حرف میزدی؟ هزینش چقد بود

سه ماه رفتم هفته ای ی جلسه میرفتم ۳۲۵تومن چند سال پیش اون موقع هفته ای دو جلسه۶۵۰بود الان فک کنم هفته ای ی جلسه کم کمش ۸۰۰ شده چون یهو خیلی کشیدن روش

اره با بچه ها جور شده بودم و بعضی موقع ها استاد میورد مارو اتود می‌زدیم(ی سکانس بازی میکردیم)و اینجور کارا و همه با هم دیگ مچ شده بودم حیف که کلاسم عوض شد افتادم با اون رو مخی ها مدرسه ام وا شد اعصابم نکشید ول کردم 🚶

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶

ی روزم استادش بچه هارو یکی یکی داشت میورد که ی صحنه ای رو بازی کنن که مثلا پدرت یا مادرت گیر کرده تو ساختمان ساختمان آتیش گرفته همه بچه ها این صحنه رو ی تیکه بازی کردن چون خوب بازی نکردن رد شدن 

تا رسید به من داشتم آماده میشدم داشتم عق میزدم که چشام قرمز شه اشکم در بیاد🥴 بعد رفتم لکنتم دارم با لکنت گفتم اشکمم دراومده خیلی خوب شد استاده خوشش اومده و ادامه سکانسو بازی کردم 

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶
ی روزم استادش بچه هارو یکی یکی داشت میورد که ی صحنه ای رو بازی کنن که مثلا پدرت یا مادرت گیر کرده تو ...

😂😂😂😂❤