2777
2789

هر روزم یه صد تایی دانشجو داره ، دلم هری میریزه ، یکیشون صورتش چند جا پرسینگ کرده بود و اکثرا عملی و رژ لب های پررنگ و ... ولی من آرایش در حد ضدآفتاب و ریمل ، همین ، خیلی از آینده می ترسم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزدت چکارس خودتون چی؟تحصیلاتش چقده؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین

نترس گلم اون از اول هم این دخترا رو دیده اگه براش جالب بودن تورو به عنوان زنش انتخاب نمی‌کرد  بیخیال و شاد باش 

دانشجوی علوم تربیتی گرایش آموزش ابتدایی. خدایا شکرت 🙏بخاطر هر چیزی که دارم 💓  یا امام رضااااااااااااااااااااااااااا

نچرالل

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

نصف مشکلات خانوما از همین دست کم گرفتن خودشونه.

خب اگه اونا رو می پسندید میرفت سراغ همونا دیگه! چرا تو رو انتخاب کرد؟

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

کاری از شما ساخته نیست نامزدتم اگ تاجالا از اونا خوشش اومده بود با اونا ازدواج میکرد شمارو پسند کرده  اونا نباشن هزاران دختر دیگ تو خیابون و بیرون ک میبینه چ فقط چیزی به روش نیار ک حساس بشه . کسی ک بخواد خیانت کنه ب این چیزا نیس