2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی ثبت نام داره؟؟

از گزینش محل سکونت باید بپرسی، انقدری میدونم ک اوایل سال جدید ممکنه سهمیه بیاد،گاهی وقتاام هفته نیروانتظامی

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
وقتی دانشجوی افسری هستی نباید باردار بشی این جز قوانین دانشکده کوثره 

ن ، از بعضیا ک پرسیدم گفتن توی دوره بودن کسایی ک باردار شدن، میخوام ببینم مرخصیاش چجوریه؟ مثلا وقت دکترم بشه میذارن بیام بیرون؟ یا زایمان کنم چند وقت بهم مرخصی میدن؟؟؟؟ بعد از ظهرا اجازه میدن برگردم خونه دوباره صبح برم دانشگاه؟

ن ، از بعضیا ک پرسیدم گفتن توی دوره بودن کسایی ک باردار شدن، میخوام ببینم مرخصیاش چجوریه؟ مثلا وقت د ...

نه کلا مرخصی میدن فک کنم 

ولی خب بهتره باردار نباشی تو دوران تحصیل 

اذیت میشی واقعا

میخای دانشجوی افسری بشی؟ 

و حامله ای؟ 

نه کلا مرخصی میدن فک کنم  ولی خب بهتره باردار نباشی تو دوران تحصیل  اذیت میشی واقعا دان ...

چندساله منتظره سهمیه ام، جلوگیری میکردم باردار نشم،امسال ک باردار شدم سهمیه برام اومده 😄😄 فکرم درگیره اینه شرایطش چجوریه،

چندساله منتظره سهمیه ام، جلوگیری میکردم باردار نشم،امسال ک باردار شدم سهمیه برام اومده 😄😄 فکرم درگ ...

اخی عزیزم😂

خدا حفظش کنه نینیتو🤤❤

منم یه زمان خیلی درگیر نظام بودم 

همه فکر و ذهنم این بود که پلیس شم😁