2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیپلم تجربس دارم الانم دانشجو ام ب نظرتونمیشه ثبت نام کرد

ببین یه چیز بگم بهت

پرسنل نیروی انتظامی دیگه تو این وضعیت جذابیت گذشته رو نداره برای مردم 

و اینکه خیلی شغل سختیه 

ممنوع الخروج میشی

همیشه چادر باید سرت باشه

محیط خشک 

حقوق کم نسبت به سختی کار

زیر دست محسوب میشی برای مافوقت و... 

اگه با همه اینا میتونی کنار بیای برو شرایطشو بخون پلیس شو

ببین یه چیز بگم بهت پرسنل نیروی انتظامی دیگه تو این وضعیت جذابیت گذشته رو نداره برای مردم  و ...

این جذابیتی ک الان از دست داده ،، اگه یادت باشه ۵     ۶ ماه پیش همین مردم هشتک میزدن ک پلیس چرا حق تییر نداره پلیس باید حق تیر داشته باشه، این ی گرد بادی بود اومدو رفت، انصافا فکر کن اگه پلیس نباشه کارای دزدی و حق مردم رو خوردن و ببخشید تجاوز و جمع اوری معتادا رو کی میخواد رسیدگی کنه؟

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
اخی عزیزم😂 خدا حفظش کنه نینیتو🤤❤ منم یه زمان خیلی درگیر نظام بودم  همه فکر و ذهنم این بود ...

علاقس دیگه چیکارش کنم😄

باید دیپلم نظری داشته باشی سنتم بالا 24 نباشه (مطمئن نیستم اینو)  مدال و اینام داشته باشی امت ...

فنی و حرفه ای هم میشه، من پرسیدم