2777
2789
عنوان

بنظرتون بچه دار بشم؟

141 بازدید | 12 پست

سلام من ۲۵وشوهرم۳۰سالشه 

یه خونه ۶۰متری و یه ماشین داریم شوهرم باماشین اسنپ کارمیکنه اونم به خاطر اینکه دوست نداره برای کسی کار کنه ومعتقده میتونه اینطوری زندگیو بچرخونه تا ببینه وضع مملکت چی میشه و دراینده یه کاری راه بندازه فعلا ک نمیشه قسط و وامی هم نداریم بجز بیمه 

خودمم دستو پا شکسته کارمیکنم خداروشکر تا حالا لنگ نموندیم و کم وزیاد میگذرونیم مشکل خاصی هم باهم نداریم بجز یه سری مشکلات و اخلاقایی ک فک کنم همه دارن اینچیزارو تو زندگیشون همودوست داریم شوهرم بیشتر البته 😁😁 الان تقریباسه ساله ازدواج کردیم 

خودم بچه خیلی دوست دارم شوهرم بیشتر امانمیدونم بچه اوردن تو این وضعیت کاردرستیه ؟قبلنا میگفتم ی انسان و ب این دنیای لنتی اوردن گناهه اماالان دوست دارم مادربشم اما میترسم که نکنه نتونم زندگی خوبی براش بسازم یا یه روزی بچم ناراحت باشه ک چرا بدنیا اوردمش نظرشماچیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلخره که یروز میاری پس بنظرم هی عقب ننداز شاید سه نفره شدین لازم باشه شوهرت علاوه براسنپ جای دیگه هم ...

منم به همین موضوع فکر میکنم باشوهرمم خیلی راجبش حرف زدیم ولی میگه تاحالا هیچی برات کم نذاشم بقیشم جور میشه تو ب اینا فکرنکن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️زورم نکرده ها ولی خب کلا دوست داره دخترداشته باشه

نه کارم تو خونس پیج دارم و ازاین طریق چیزای ارایشو لباس و کلا چیزای فانتزی میفروشم 

خوبه پس. ازنظرمن شرایط بچه دار شدن دارید. ولی اگه شوهرت فکر شغل دیگه ای هم باشه خوب میشه.بچه خرجش بالاس نمیذاره پس انداز کنید

ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.