2777
2789
عنوان

۵ روز شده بچه ۶ ماهمو ندیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3252 بازدید | 130 پست
چیکار کنم برگردم کجا برگردم از این ک هس خودمو خار تر مبکنم اونام مطمّنم نمیان دنبالم مادر شوهرم ...

بابا چرانمیری شکایت کنی بچه رو بگیری 

ما ازتبار بغضیم ،آسودگی روانیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میخوای جدابشی برو دادگاه و بچتم قانونی بگیر.

اگه نمیخوای جدابشی برگرد خونه ات و بشین برا بچت مادری کن

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️

ترسو نباش عزیزدلم. من ده سال ترسیدم از کتکاش نتونستم جدا شم تازه شیر شدم که بچه هام شدن سه تا و میخوام جدا شم. مشکل ما زنا اینه که دیر شیر میشیم. این مردا مظلوم گیر می یارن. جلوی قانون همچی موش میشن که. ولی ساده باشی باز با زبون خامت میکنن برگردوننت که خونه داری و بچه داری کنه مرده اسم طلاق روش نیفته

شکایت میگن خیلی طول میکشه من چیکار کنم همین الان دخترمو میخام ن دو سه ماه دبک ک به بی مادری عادت ...

ن بابا طول نمیکشه بچت شیرمیخوره من رفتم دنبال کارهاش 2/3روز بیشتر نمیشه سریع با 110میفرستنت درخونشون وای زودتر برو

ما ازتبار بغضیم ،آسودگی روانیست...

برگرد فقط بخاطر دخترت.نه هیچکس دیگع

✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شده‌اند…

شکایت میگن خیلی طول میکشه من چیکار کنم همین الان دخترمو میخام ن دو سه ماه دبک ک به بی مادری عادت ...

نه فک کنم دادگستری یه بخش داره واسه چنین موصعاتی بچه ها رو سریع میگیرن ازشون

عکسای دخترمو میبینم دق میکنم بغض داره خفم میکنه اشکام داره خشک میشه از بس گریه کردم عقل و متطق میکه ...

عزیزم ب نظرم اگه خودت تنها بودی وبچه نداشتی برمیگشتی و طلاق و تمام ولی الان پای یه بچه اون هم دختر بچه وسطه. 

به فکر آینده بچتون باشین... 

مشکلات که الکی به وجود نمیاد 

حتما ریشه داره بگردین و حلش کنید 

پدر مادر محکمی باشین

بچه باید به شما اعتماد کنه که شما تحت هر شرایط هستین و تنهاش نمیذارین

ولی اگه بازهم شرایط زندگیتون طوری هست که اصلا نشه تحمل کرد جدا بشین ولی بیشترین ضربه خودتو بچه میخورین چون بعدش زندگی درست کردن خیلی سخته😔همشو رو تجربه و دیدن ادمهایی که تو این شرایط هستن گفتم

برو باهمسرت حرف بزن 

از نو شروع کنید 

مشاوره برید

صبور تر باشید 

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
عکسای دخترمو میبینم دق میکنم بغض داره خفم میکنه اشکام داره خشک میشه از بس گریه کردم عقل و متطق میکه ...

عزیزم حتی اگه بخوای طلاقم بگیری تا ۷ سال بچت پیش توعه بعد اونم تو سن ۹ سالگی چون دختره از خودش میپرسن پیش کی باشه

وای بمیرم برا دلتون دوری از بچه سخته مخصوصا شیرخوار باشه ببینید از چه راهی میتونید اوضاعتون بهتر کنید نمیشه که از اینورم هی شمارو کتک بزنه بعد شما اون شیرتون که پراز استرس به بچتون بدین به نظرم با کسی که کار درسته مشورت کنید واقعا حالم بد شد گفتین از بچتون دورین