2777
2789
عنوان

۵ روز شده بچه ۶ ماهمو ندیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3252 بازدید | 130 پست
ن بابا طول نمیکشه بچت شیرمیخوره من رفتم دنبال کارهاش 2/3روز بیشتر نمیشه سریع با 110میفرستنت درخونشون ...

توروقران اخع ی جا دیگه هستن

اونا تهراننن من شهرستان

راهمون دوره

برم‌شکایت کنم چی بگم

چیکار کنم برگردم کجا برگردم از این ک هس خودمو خار تر مبکنم اونام مطمّنم نمیان دنبالم مادر شوهرم ...

عزمزمه دختر بچه تا ۷ سالگی حق مادرشه

برو شکایت کن،البته قبلش با وکیل صحبت کن

با غصه خوردن چیزی حل نمیشه، تلاشتو بکن برا زندگیت،دخترت

انشالله که هرچی خیره برات پیش بیاد

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حتی اگه بخوای طلاقم بگیری تا ۷ سال بچت پیش توعه بعد اونم تو سن ۹ سالگی چون دختره از خودش میپرس ...

میدونم میدونم

چیکار کنم الان 

زندگیمون میدونم فایده نداره

شکایت کنم‌چقد طول میکشه دخترمو بیارن

خانما رتهنماییتون برا شکایت و تشویقش به شکایت بار اخلاقی داره ها.

اون طفل معصوم داره بی مادری میکشه.ایشونم داره رنج روحی میکشه.

بره بچشو بیارع بعد کارهایی که شما راهنمایی میکنید سر فرصت با اعصاب اروم انجام بده نه الان که روانش به هم ریختس

شکایت میگن خیلی طول میکشه من چیکار کنم همین الان دخترمو میخام ن دو سه ماه دبک ک به بی مادری عادت ...

اتفاقا شکایت بچه شیر خواره فوری انجام میشه یه سرباز میفرستن همراهت بچه رو بگیری ...میگن میگن رو بیخیال خودت برو سوال کن ...بچه باید پیش خودت باشه حتی اگه طلاق هم بگیری بچه تا زمانی که شیر خواره باید پیش خودت باشه 

توروقران اخع ی جا دیگه هستن اونا تهراننن من شهرستان راهمون دوره برم‌شکایت کنم چی بگم

اشکال نداره برو شهر خودتون شکایت کن بگو بچمو ازم گرفتن بچم شیر خواره ازاینجا ب کلانتری اونجا نامه میزنن میری کلانتری اونجا بامامور میری بچتو میگیری

ما ازتبار بغضیم ،آسودگی روانیست...
عکسای دخترمو میبینم دق میکنم بغض داره خفم میکنه اشکام داره خشک میشه از بس گریه کردم عقل و متطق میکه ...

احساسی برخورد نکن

اگر دخترت رو میخوای میری شکایت میکنی بعد با سرباز میرین دم خونه و بچه رو میگیری. اصلا هم طول نمیکشه

ولی دعواتون سر چی بوده که به کتک کاری و این مسائل ختم شده؟

الهی بگردم

خدا ازشون نگذره 

اخه چه نصیبشون میشه اینجوری یکی رو زجر بدند خدا چرا جوابشونو نمیدی 😭🙏

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
عجب؟؟ کاش تو خونواده شوهرت یه حامی داشتی بچه رو برات میاورد. چرا بدون دخترت. رفتی؟

پدرم میگف با بچه نیا 

قلبم درد میکنه شبا تا صب عکساشو نگاه میکنم و گریه

خییلی مطلومع دخترم توروقران ی راهی جلوم بزارین

خانما رتهنماییتون برا شکایت و تشویقش به شکایت بار اخلاقی داره ها. اون طفل معصوم داره بی مادری میکشه ...

عزیزم باشوهری ک کتک میزنع و گفته برو طلاق بگیر میشه بنظرت ؟اگ رفت و راهش ندادن ک برن خونه چی 

ما ازتبار بغضیم ،آسودگی روانیست...
عجب؟؟ کاش تو خونواده شوهرت یه حامی داشتی بچه رو برات میاورد. چرا بدون دخترت. رفتی؟

تو خانواده شوهر،  حامی برا عروس؟؟؟؟؟ مگه داریم

حالا بااینکه احترامشان میاریم باز تیکه و کنایه شون به راهه چه برسه به دعوا و قهر

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم