2777
2789
عنوان

بچه دارم سرکار برم یا درس بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما مجردی؟؟ 

نه گلم همون موقع ک بدون حقوق کار میکردم نامزد کردم بعدازدواج من از کرج میرفتم تهران کار میکردم خداروشکر جذبم کردن الان هم ۸سال سابقه دارم عید میرم تو نه سال الان هم بچه دارم نزدیک دوسالشه بنظرم این فرصت رو از دست نده باید ۶سال درس بخونی تازه اگه کار پیدا کنی وقتی کار هست اونم با بیمه مرض داری خودتو ب دردسر بندازی!! اگه کمک دست داری یا اونجا مهد دارن حتما استقبال کن حیفه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
شما مجردی؟؟ 

عزیزم این یکسالو زیاد دلت برا بچت نسوزه بعدا که حقوق بگیر شدین هر چی خواست براش میخرین و از این بابت براش جبران میکنی بچه ات هم خوشحال میشه یه مامان کارمند داره بخدا کاش کسی بود از این پیشنهادا به من میداد آشناتون نمیتونه برا من کاری کنه بخدا براشون شیرینی هم میدن

نمیدونم از یکطرف کنکور سخت وسخت تر میشه امسال که افتضاح دادم کنکورا

پس همینو برو. چون با بچه درس خوندن کنکوری هم راحت نیست. از طرفی حقوق بهداشت اینطور که میگین ۱۰ تومن از آموزش و پرورش۲،۳ تومن  ببشتره. و البته با شلوغی و سر و صدای بچه ها هم سروکار نداری‌ . از طرفی آموزش و پرورش تابستون و ۱۳ روز تعطیلات عید آزادی.  

باید انتخاب کنی😊🌺

پس همینو برو. چون با بچه درس خوندن کنکوری هم راحت نیست. از طرفی حقوق بهداشت اینطور که میگین ۱۰ تومن ...

شرایط زندگی و اقتصادی خانوادتون رو در نظر بگیرید. و مطابق با اون تصمیم بگیر

قبولی تو تجربی خیلی سختههه🖐 برای کسی که جانبازی نداره سخت تر  به نظرم برو همین کار

احتمالش زیر یک درصده و همه هم میخوان دکتر بشن ماشالله

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای