2777
2789
عنوان

بچه دارم سرکار برم یا درس بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 58 پست

خوبه قبول کن

بجای اینکه یه سال درس بخونی و تازه معلوم نباشه فرهنگیان قبول بشی، یه سال بدون حقوق کار کن ولی بعدش ماهی ده میلیون بهت میدن

قبول کنیا

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ی سال بدون حقوق رفتم الان ۸ساله کارمندم ی سال بخور نون و تره تا آخر عمر بخور نون و کره

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
الان حقوقش بالاعه ؟راضیه از کارش؟خیلی سخته دوسال بدون حقوق کار کنی 😐🤦

حقوقش خودش میگه4تومنه والا من از کسی روم نمیشه بپرسم حقوقت چنده خودش داشت صحبت میکرد،،راضیه دیگه تازه خیلیم خوشحاله و همش پس انداز میکنه اونروز میگفت قراره برا خودم ماشین تیبا بخرم میدونی من از خدامه یه آشنایی مثل اسی گیرم بیاد که بهم بگه برو فلانجا کار کن 5سال بدون حقوق ولی بعد از 5سال استخدام میشی،به هر دری زدم کار گیرم نیومد حیف اون همه هزینه ای که برا دانشگاه کردم

یه سال پشت کنکور و چهار سال درس خر حمالی نیست تازه بعدشم باید ازمون استخدامی بده ایا قبول بشه یا نشه

بهداشت نیروی بدون مدرک‌برنمیداره،حداقلش میتونه بره خارج از کنکور،کمک پرستاری بخونه که مدرکش معتبره ،نیازی به کنکورودانشگاه نیست،همه جاهم نیرو برمیدارن کمبود پرستارزیاده

بچه دو ساله ب محبت زیادی نیاز داره و نبود محبت باعث خلا در اینده میشه ،به پرستار نمیشه اعتماد کرد حتی بهترینشم مادر نمیشه وایسین بد 8سالگی کوچولوتون سرکار برید ،و اگ خیلی ب شاغل بودن نیاز روحی داشتید نباید بچه دار میشدید ،طبق رشتم صحبت کردم و خیلی از دوره هایی ک میریم مشکلات روحی از کمبود محبت و کمبود توجه دوران کودکیِ

حقوقش خودش میگه4تومنه والا من از کسی روم نمیشه بپرسم حقوقت چنده خودش داشت صحبت میکرد،،راضیه دیگه تاز ...

رشتتون چی بوده ؟؟

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    

عزیزم اگر از شخصی که بهت قول داده مطمعن هستی و کاری که باید انجام بدی در شان و منزلت شماس قطعا کار. 

شما باید یک سال بخونی ببینم قبول میشی یا نه. بعد 4 سال درس بخونی. بعد بری سر کار. به همه ی اینها فکر کن. اگر فرهنگیان قبول بشی کارت آماده س. من رشته ی خیلی بالاتری خوندم از لحاظ رتبه. تجربی هم هستم.هیچ وقت کار برام آماده نبوده. همیشه بابد با زحمت دنبالش بود. 

بازم انتخاب با خودته

اندکی صبر،سحر نزدیک است... 

یک سال رایگان خــــــــــیــــــــلـــــــی زیاده

معمولا آموزشی ۳ ماهه

چه تضمینی هست بعد یک سال ، بپذیرنت ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

اگه این فراخوانی که منظورتونه برا گرفتن بهورز هست که با مدرک دیپلم اگه ثبت نام کنی دو سال اموزش باید ببینی نه یه سال و اون اولم که بری سر کار حقوقش ده تومن نیست و ممکنه استخدام رسمی نشی همون اول و قراردادی باشه ولی به نظر من اگه میتونی همین کار رو ادامه بده چون درس معلوم نیست که قبول بشی فرهنگیان رو یا نه و...

مگه میشه با دیپلم کارمند شد؟

اگه پارتی داشته باشی ، با سیکل هم میتونی رئیس اداره بشی

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻