2777
2789
عنوان

خوش سلیقه ها نظر بدین لطفا

164 بازدید | 24 پست

سلاااام

این شومیز رو برای دخترم هدیه آوردن 

کفش سفید عروسکی هم داره 

به نظرتون برای شلوار چی بخرم 

کتان سفید ، کتان کرم ، جوراب شلواری ( سفید ، کرم ،بژ )‌ ؟ 

قد شومیز بلند هست کوتاه نیست بهش

پیشاپیش ممنون از راهنمایی و نظرتون

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترت چند سالشه

عید ۴ سال و نیمه میشه

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  
اگه شومیز تا وسطای رونش یا پایین تر میاد جوراب شلواری بژ خوبه

دقیقه پشتش بلند تره تا وسط رونش میاد 

جلوش کوتاه تره 

بزرگ نیست به ۴سال و نیم؟؟؟شایدم تو عکس بزرگ اقتاده  جوراب شلواری قشنگ تر میشه

تو عکس بزرگ افتاده اندازه ی آزاد هست بهش 

سرشانه و قد آستین اندازه

جوراب شلواری کرم

ممنون عزیزم

اگه حالت بلیز داره واسش شلوار بهتره که بگیری،جوراب شلواری با پیراهن قشنگه،ازین شلوارای کتان جذب اونم شوارش ترجیحا رنگ وسط شومیز که خوب معلوم نمیشه من متوجه نشدم چه رنگیه اون رنگی بگیر