2777
2789
عنوان

نزدیکی در عقد

20713 بازدید | 91 پست

سلام خانوما 

۲۵ روزه عقد کردیم همسرم از من درخواست رابطه جنسی... داشته چندین بار من با عمه و مامانم راجب این موضوع صحبت کردم مامانم که میگه اوکیه میگه خواستید مانع ای نیست اما از خیلیا مثل عمم شنیدم میگن زوده و بی ارزش میشی و این داستانا شما که تجربشو دارید بنظرتون این موضوع رو عقب بندازم یا اینکه میگن ارزشو زود از چشم میفتی... مزخرفه؟

و موضوع دوم راجب درد و مراقبتها و..‌ بگیداسترس دارم 

حس میکنم خیلییی زود با همسرم در مورد رابطه جنسی راحت شدیم و بحثو کارها داره پیش میره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به حرف عمت گوش کن 

cfu👩‍🏫 یه دانشجو معلم دهه هشتادی هستم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره🥺😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰 

ب شوهرت ندی به کی باید بدی؟😐😐چه حرفا شل کن بابا 

ببخشید رک گفتم😐

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.. خدایا من کسیو جز تو ندارم خودت نگهدار من همسرم و زندگیم باش🥺❤
چه مامان پایه ای

من خواهرم عقد کرد چند سال پیش داداشم میگفت نمیزارم برین بیرون یواشکی رفتن 😂😂

cfu👩‍🏫 یه دانشجو معلم دهه هشتادی هستم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره🥺😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰 

خیلی زوده

بزار حدقل واسه  ب دست آوردنش خماری بکشه😂

من خودم رابطه بعد عروسی رو ترجیح میدم

دوره عقد رو میشه  با چیزای دیگه گذروند حدقل اصل کاری بمونه بعد عروسی وگرنه تکراری میشه 

چی بگم والا