2777
2789
عنوان

یه خواهش ازتون دارم

59 بازدید | 9 پست

کسایی که به مشکل میخورن. چرا قبل اینکه ازدواج کنید ستاره هاتون و بررسی نمیکنید؟ چرا تفاهمتون و بررسی نمیکنید؟؟ نگید خرافاته. خواهش میکنم دخترای مجرد اینو درنظر بگیرن

آیا کسی آنقدر دوستت دارد،که از جهان نترسی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نشنیدم 😁😁

باید طرف این کاره باشه تا دربیاره دقیق

. اونایی که جفت نباشه خیلی مشکلات پیش میاد براشون خیلیاشون طلاق میگیرن. اونایی که جفت باشه زندگیشون خوب میشن 

آیا کسی آنقدر دوستت دارد،که از جهان نترسی؟

من کارم این چیزاست 

طالع ازدواج رو توصیه نمیکنم 

تحقیق کنید هم کفو اخلاقی  اجتماعی اعتقادی فکری فرهنگی ظاهری و... پیدا کنید

مهارتهای زندگی رو یاد بگیرید

خیلی فرمولارو تست میکنم مثلن سرکتاب طالع خبر از اینکه مریض خوب میشه یا بیماری طول میکشه یا میمیره کدوم شهر برا زندگی خوبه زن و شوهر کدوم زودتر میمیرن ودهها مورد دیگه اما طالع ازدواج رو تست زدم جور در نیومد مثلن طرف زندگی خوبی نداشته جدا شده و یه عالمه دردسر در حالی که گزینه خیلی خوب در اومد 

این یکیو پیشنهاد نمیکنم

فقط درخواست سرکتاب و فا ل و غیره ندید انجام نمی دم حوصله شو ندارم

مردان زن نما درخواست دوستی ندن/ با عرض معذرت سن و جنسیت و مجرد و متاهلی مساله شخصیه نپرسیدم نپرس/بی وفائی و شکست تقدیرمن بوده پس قبل از هر چیز مواظب باش دوباره نشکنی که دیگه جوش نمیخوره و کارم تمامه💔خسته ام از این زندان که نامش زندگیست پس قشنگی های این دنیا مال کیست؟ باختم در عشق اما باختن تقصیر نیست! ساختم با درد تنهایی مگر تقدیر چیست؟
من کارم این چیزاست  طالع ازدواج رو توصیه نمیکنم  تحقیق کنید هم کفو اخلاقی  اجتماعی ...

مفصل گفتم این یه فرمول جواباش با واقعیت همخوانی نداره میخای پی وی اسم شناسنامه ای خودت و مادرت و شوهرت و مادرشو بگو جوابو بدم ببین با واقعیت زندگی میخونه

مردان زن نما درخواست دوستی ندن/ با عرض معذرت سن و جنسیت و مجرد و متاهلی مساله شخصیه نپرسیدم نپرس/بی وفائی و شکست تقدیرمن بوده پس قبل از هر چیز مواظب باش دوباره نشکنی که دیگه جوش نمیخوره و کارم تمامه💔خسته ام از این زندان که نامش زندگیست پس قشنگی های این دنیا مال کیست؟ باختم در عشق اما باختن تقصیر نیست! ساختم با درد تنهایی مگر تقدیر چیست؟