2777
2789
عنوان

افسرده شدم نمیدونم خودمو چطور جمع کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 29 پست
چطوری ؟  بخدا از فکروخیال و وسواس فکری داغون شدم کسی هم نیست یعنی اطرافیان که چیزی نمیفهمن فقط ...

اگر میتونی برو پیش مشاور اگر امکانش نیست پادکست های دکتر هلاکویی رو گوش کن 

برای........تو بنویس❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی چرا انقدر بی رحمانه صحبت میکنید وقتی شما جای اون نیستید چطور انقدر راحت اینو میگید مگه دسته ...

بی رحمانه نبود که

بنظرم می‌تونه همین دلیلش باشه

من خودم پارسال زندگیم افتضاح بود ولی یه هدف داشتم که همون باعث میشد حالم خوب باشه 

الان به اون هدف رسیدم و چون همه چی اوکیه هیچ انگیزه ای برا ادامه زندگی ندارم

کاربر آقا هستم ..

پادکست های جول اوستین رو از تلگرام یا یوتیوب سرچ بزن هرروز گوش کن طاقچه هم داره. یه مدت گوش کن واقعا روت تاثیر میزاره. یوگا کارکردن هم عالیه خیلی کمکت میکنه

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼
بی رحمانه نبود که بنظرم می‌تونه همین دلیلش باشه من خودم پارسال زندگیم افتضاح بود ولی یه هدف داشتم ...

خب عزیزم آدم نمیتونه که تمام عمرش دنبال یه هدف باشه که فقط افسرده نشه هدف باید برای پیشرفت باشه وقتی حال کسی از درون خوب نیست حتی اگر بهترین زندگی رو برای خودش بسازه بازم به بنبست میخوره و حالش بد میشه پس این راهش نیست

برای........تو بنویس❤️
پادکست های جول اوستین رو از تلگرام یا یوتیوب سرچ بزن هرروز گوش کن طاقچه هم داره. یه مدت گوش کن واقعا ...

جول اوستین روانشناس انگیزشی یعنی که میخواد همه چی رو گل و بلبل نشون بده و به زور میگه  خوشحال باشید فاز انرژی مثبت برمیداره😅

برای........تو بنویس❤️
جول اوستین روانشناس انگیزشی یعنی که میخواد همه چی رو گل و بلبل نشون بده و به زور میگه  خوشحال ب ...

😂😂😂 اره ولی حرفاشو دوس دارم

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼
کجای تهران  هستند ؟  هزینه اش جلسه ای چند  هست ؟  آدرس  دارید  بفرست ...

کلینیکی که من پیششون میرم سعادت آباد هزینه هم متغیر با این شماره تماس بگیرید بهتر راهنمایی میکنن 

برای........تو بنویس❤️
😂😂😂 اره ولی حرفاشو دوس دارم

امضات🥺💔🖤

متوجهم  عزیزم اما این حرفا بدتر بعضی هارو عصبی می‌کنه برای کسایی که افسردگی حاد دارن کارساز نیست خوشحالم که حالت خوب شده امیدوارم همیشه خوب باشی❤️

برای........تو بنویس❤️
امضات🥺💔🖤 متوجهم  عزیزم اما این حرفا بدتر بعضی هارو عصبی می‌کنه برای کسایی که افسردگی حاد دا ...

مرسی عزیزم😍