2777
2789

دلمم هیچی نمیخواد فقط خواب 

حتی پول 

حتی طلا حتی بهترین چیزا حتی مسافرت حال ندارم 

ولی دلم خدا رو میخواد خدا رو خیلی کم دارم 

دلم میخواد به خدا نزدیک بشم اما همونم حوصله ندارم پا شم نماز بخونم 

چقد دنیا بی ارزشه 

آخرش که چی 

..........

مشاور هم نمیتونم برم هزینه برداره

عزیزم کاملا درکت میکنم گاهی پیش میاد آدم حوصله خودشم نداره.😕

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پادکست گوش کن تاثیر داره 

میتونی باخدا حرف بزنی خیلی حالتو خوب میکنه 

اگه خودت بخای میتونی از این وضع داری

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

خودت خودتو درمان کن..مشاورهیچ کاری نمیکنه

چطوری ؟ 

بخدا از فکروخیال و وسواس فکری داغون شدم کسی هم نیست یعنی اطرافیان که چیزی نمیفهمن فقط نگاه میکنن یا میخان نصیحت بکنن نمیدونم دردمو به کی بگم 

خدایا شکرت

تاوقتی فکر کنی دنیا ارزش هیچیو نداره همینطور افسرده میمونی عزیزم 

درمورد علت وجودمون و رسالتی که تو این دنیا بر دوش داریم یکم مطالعه کن خود بخود دنیا واستون جای زیباتری خواهد شد❤🌹

خدا