2777
2789
عنوان

باهمسرم دعوا کردم. عکس دست زخمیم

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 53 پست
دقیقا عمده مشکلات شما سکونت تو یه خونه با خانواده همسر هست اگر بتونی مستقل شی عُمده مشکلاتتون حل می ...

ببین گلم اگ خونم جدا بود بچه هام پرو نمیشدن .

چون مادرشوهرم هی داره انگولک میکنه بچه هام نمیفهمن که پرو شدن و میدونن اون پشتشونه من حتی نمیتونم ساعت ۱۰ بخابونمش

سریع میره دم پنجره و صداش میکنه که مثلا بگه مامانم منو میخابونه  دخالت کن و نزار نمیدونم چجوری بگم بخدا وضعیتیه که اصلا تو خابمم نمیبینم . بچه من ۱۰ بخابه ما کلی از مشکلاتمون  حل میشه شب واسه ارامشه . عزیز واقعا خستم 

طلاق بگیرم راحت شم 

💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز دلم آخه بعضی از دخترا ب خانواده نمیگن مثل خواهر بنده

بله

اماشرلیط ایشون بخاطر اینکه ی جا هستن باخانواده همسر،بنظرم تاحدی قابل تصور بدون گفتن

نمیدونم چرااین ازتوفرهنگمون حذف نمیشه یک جانشینی ،برای همه سخت

اسی وقتی شوهرت جلوت گرفت نری توچی گفتی اون چی گفت برانرفتن؟

خابید جلو در اخر ک نرم. همیشه دعوا میکنیم اخر نمیزاره برم شناسنامم برداشته برده ۴ ماه پیش که جایی نتونم بزم.

گفتم ازت متنفرم نمیخام ببینمت . واقعا همیچیو شست امشب .

💚
 خابید جلو در اخر ک نرم. همیشه دعوا میکنیم اخر نمیزاره برم شناسنامم برداشته برده ۴ ماه پیش که ج ...

بگومتنفری چرانمیزاری برم چراجلومومیگیری...عاشقانه ازدواج کردین یاسنتی...چن سالشه چیکارس

خدایاشکرت...❤️

اسی در حالت عادی با شوهرت حرف بزن این خونه اگه مال خودتونه اجاره بدید وبرید جایی دیگه  وبا درا ...

عزیزم انگار جنسشون خرابه . وگرنه گلم حتی یه درصد بد بودم اینجور نمیسوختم 

همین مادرشوهرم همیشه تو کار خونه کمکش کردم 

از دیوار صدا در اومده از من نه

ولی به دوتا بچه معصومم چجوری داشت یاد میداد

بخدا اینا انسانیت توشون نیست 

💚
ببین گلم اگ خونم جدا بود بچه هام پرو نمیشدن . چون مادرشوهرم هی داره انگولک میکنه بچه هام نمیفهمن که ...

دقیقا بخاطر همین میگم 

اگر امکانش باشه حتی شده اجاره کنین جایی و مستقل شین قسمت اعظم مشکلاتتون حل میشه و نیازی به طلاق شاید نباشه

اگر مستقل شدن ممکن نیس واقعا ارامش نباشه فایده نداره😔

بچه ها رو بی ادب و وقیح کرده زنیکه 😒

ثانیه ها عطفِ به ماسبق نمی شوند…
بگومتنفری چرانمیزاری برم چراجلومومیگیری...عاشقانه ازدواج کردین یاسنتی...چن سالشه چیکارس

سنتی . ۳۲ سالشه 

قبلا نامزد کرده انگار 

کلا گذشته جالبی نداره 

ینی خانوادشم کلا جالب نیستن

اون یکی جاریام از صد کیلومتری این خونه هم رد نمیشن

انقد که دخالت میکنه حتی زندگی اونارم زده بهم

💚
دقیقا بخاطر همین میگم  اگر امکانش باشه حتی شده اجاره کنین جایی و مستقل شین قسمت اعظم مشکلاتتون ...

باورت میشه با این شرایط بچه هام انقد خوش قلبن انقد خوبن 

هر وقت نگاشون میکنم جیگرم کباب میشه 

میتونستم بهترین زندگی داشته باشم با ادب ترین  بچه 

موتعسفانه یجوری ورق اینوریه که عاجز موندم 

💚
دیدم صداش میاد که میگه مادرتون بدرد نمیخوره مامانتون خوب نیست من شماهارو بزرگ کردم پسر ب ...

😔😔اینهمه مشکل و ظلم برای سنت زیادی زیاده😔

ثانیه ها عطفِ به ماسبق نمی شوند…