2777
2789

دوستان لطفاً تاپیک رو منحرف نکنید 

من مانتویی هستم گاهی کوتاه گاهی بلند مثل خیلیای دیگه..موهامم کامل نمیپوشونم ولی اعتقاد دارم به شال نماز و روزه هامو دارم..چند وقته خیلی به چادر فکر میکنم از نگاه چندش بعضی از مردها حالم بده میشه 

از جایی هم میگم شاید نتونم ادامه بدم به چادر پوشیدنم و بعد مدتی بزارم کنار هم دوست دارم شیک باشم هم با حجاب خیلیم به حجاب اعتقاد دارم ...شوهرمم به شدت دوست داره ولی انتخابو گذاشته به عهده ی من 

جاهایی ک میدونی اون نگاها بیشتره پوششتو بیشتر کن

اگرم چادر پوشیدی اولش بگو من فقط بعضی جاها میپوشم

دیدی نتونستی خب نپوش

ولی حجابتو بیشتر کن

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)

میتونی فعلا عبا بپوشی با یه روسری قواره بزرگ

من چادر ساده سختم هست

جده یا عربی میپوشم

مسافرت و مهمون بیاد و اینا عبا با یه روسری بلند

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرم الان ک همه ی شکل شدن چادری بودن خیلی خاص و شیکه

مخصوصا اینکه این چادرهای جدید هم ب شدت مرتب هستن و در عین حجاب خوشتیپ هم میشی😍

اینهمه کاربر با امضاهای مختلف اینجاست..😌 چرا امضای منُ خوندی...؟!!! 😁😍❤

ببین اول خوب فکر کن بعدانجام بده......اگه چادری بشی بعدچادرتوبذاری کناربده....پس خوب فکرکن

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه