2821
2789

فک میکنی بیکاریم؟؟ 

تو سطر اولش میتونی بنویسی.. 

تیکر تولدمه🌱✨ بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم.. فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم.. اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد.. من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا سفر کنیم دوست داری کجا برویم من اکر قایقی شیشه ای داشتم بی شک در اقیانوس آبی راه سفر در پیش می گرفتم کف قایق دراز می کشیدم صورتم را به شیشه می چسباندم و به اعماق اقیانوس نگاه میکردم چقدر زیباست میبینی مرجان ها برایمان دست تکان می‌دهند  ماهی ها رقصان از زیر قایق عیپبور می کنند  گاهی نهنگی چپ چپ نگاهم می‌کند و گاهی آن دیگری سلام بالا پایین پایین بالا سوار بر موج ها سمفونی لحظه ها دوست دارم این سفر را تو هم دوست داری ؟سوار شدن بر قایق شیشه ای خیال بالا و پایین شدن روی اقیانوس بی کران لحظه ها من که خیلی دوستش دارم لذت این سفر جادویی را از خود دریغ نکن پیراهن سپیدم را می پوشم گیسوان را باز میکنم و همچون ملکه ها با تاجی از مروارید و صدف به پیش می روم مقصد من معلوم است مس خواهم به جزیزه رویاهایم بروم آن قدر بچرخم و برقصم که خسته بر شن های ساحلش بیفتم برای رفتن به این سفر آماده ام چشم های را می بندم وقت سفر با قایق شیشه ای ست بر روی اقیانوس بی کران لحطه ها

رویا

قشنگترین حرف برای شاعران

سازنده مهترین کلمات برای نویسندگان

رویا فضایی برای زنده بودن برای زندگی کردن برای نفس کشیدن

برای خوب دیدن انسانها

برای خوب بودن

برای پاکی برای زلالی و زنگ انشا فرصتی برای بیان احساساتم در کنج دلم با ساختن جملاتی در حد توانم

بدنه:

اینبار رویای دیدن دریا برای کودکی که تشنه ی اب است حتی برای اشامیدنش

اقیانوس پر از اب و بی کران از نظر او چیست؟

اینبار از دید کودک تشنه ی اب به دریا مینگرم

سوار بر قایقی شیشه ای میشوم تا هیچ چیز نتواند مانع دید من شود

اینبار از اعماق وجودم به اب نگاه میکنم دل به اقیانوس میزنم

به دنبال عدالت میگردم