بشر موجودی منطقی نیست، موجودی است منطق تراش. به هر کار دست زد و به هر چه عادت کرد ، سعی میکند برای آن دلیلی بتراشد و عذر و بهانه ای بیاوردوقتی حرف می زنیم، بیشتر میخواهیم خودمان را قانع کنیم تا دیگران را ، کسی که قانع شده باشد ، کسی که به اندیشه های خود ایمان داشته باشد، اصلا حرف نمی زند.
دوستان این قضیه مال سه ماه پیشه از شهرستان رفتم شهر خونه خالم البته کلی منو مادرم اصرار کردیم تا بالاخره بابام راضی شد برم خونه اونا شوهرخالم پنجاه سالشه و پنج ساله با خالم ازدواج کرده
بخاطر دانشگاهم رفتم اونجا تا خونه اونا بمونم اما شوهر خالم همیشه توجه دیگه ای بهم داشت من اون و عموی خودم میدونستم تمام حرکاتم و آنالیز میکرد من بیست و یکسالمه .... حتی روز دوم برام نون سنگک خرید خلاصه یک شب من میخواستم بیشتر برای دانشگاه درس بخونم تا ساعت دو بیدار موندم منو خالم پذیرایی خوابیدیم و شوهر خالم که همه بهش میگن حاجی و نماز خونه تو اتاق مشترکشون خوابید
خلاصه تا ساعت دو شب بیدار بودم بخاطر درسم شوهر خالم نخوابید اومد پذیرایی گفت یکدقیقه بیا اتاق بغلی همون اتاقی که استفاده نمیکردن اینم بگم همه بچه هاشون جابه جا شده ... دختر یا پسر مجرد ندارن ... منم رفتم تو اتاق دیدم یک پتو و دو تا بالشت رو زمین گذاشت کلی ازم پرسید همیشه تا اینوقت درس میخونی منم گفتم آره 😔