2777
2789

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه 

روز سه شنبه صبح دقیقا وارد ۷ هفته میشدم 

قصد داشتم همون روز برم برای سونو تشکیل قلب 

موقع نماز صبح حالم خوب بود و مشکلی نداشتم ولی بعدش که خوابیدم با درد تخمدان راست از خواب بیدار شدم ..دردش با دردایی که قبلا داشتم متفاوت بود خیلی ترسیدم گفتم ممکنه خارج رحمی باشه 

سریع رفتم دکتر و دکترم ارجاعم داد به سونو 

صدای قلبشو اولین بار اونجا شنیدم و نبضشو دیدم که میزد ولی خوشحالیم طول نکشید چون سونوگراف بهم گفت سریع برو بیمارستان حتی نیم ساعتم برات حیاتیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونید چه حالی شدم اینو بهم گفت 

دکتر گفت که دچار تورشن تخمدان شدی یعنی تخمدانت دور خودش پیچیده و خون بهش نمیرسه و اگه سریع عمل نشی و پیچ خوردگیش باز نشه تخمدانتو کامل از دست میدی و مدت زمان حیاتی برای نجات تخمدان فقط چند ساعته 

رفتیم بیمارستان و بستری شدم 

دردم همون چند ساعت اول بود و بعدش درد خاصی نداشتم 

دکتر گفت چون علائم بالینیت خوبه نمیبرمت اتاق عمل سنت کمه و بچه هم نداری تا امکانش باشه جراحیت نمیکنم 

ولی هر یک ساعت یکبار باید سونو بدی و تحت نظر کامل باشی 

مرتب فشار و تنفس و نبضم چک میشد و توی همون چند ساعت اول دو بار آزمایش خون دادم و تو یک روز ۶ یا ۷ بار سونو 

توی سونو سوم دکتر گفت خونرسانی به تخمدانت برگشته و احتمالا پیچ خوردگیش برگشته 😭

خیلی خوشحال بودم اینو شنیدم ولی متاسفانه دقیقا بعد همون سونو بود که دردایی که ساعت ها بود قطع شده بود به شدت خیلی عجیبی برگشت اونقدر دردم زیاد بود که نمی دونستم چیکار کنم 

دکترم گفت که اگه دردت کم نشه تا نیم ساعت دیگه میبرمت اتاق عمل