2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیاست نمی‌خواد، بهش بگو رابطه باید دو طرفه باشه، وقتی من از احساسم مایه میذارم توقع دارم متقابلاً هم ...

میگه درکم کن ، یکدفعه ۵ شب پشت سر هم شیفت سر کار هست ، خودشم درگیر بیماری هست ، حق ام داره ولی منم گناه دارم 

میگه درکم کن ، یکدفعه ۵ شب پشت سر هم شیفت سر کار هست ، خودشم درگیر بیماری هست ، حق ام داره ولی منم گ ...

آخه شما که توقعت به جاست، مگر گفتن چندتا کلمه‌ی محبت آمیز چقدر از آدم انرژی میگیره که مثلاً خدایی نکرده حالشو بدتر کنه، تازه شما اولشم که نوشتین دارین مراعات میکنید که به ایشون فشار نیاد. حداقل کاری که می‌تونه بکنه دلگرمی دادن به شماست و اینکه حواسش بهتون هست.

خودش درگیر سرطان هست ، ناراحته 

متاسفم عزیزم ، شرایطشون واقعا سخته چون کلا جسم و روان و باهم تحت تاثیر می‌ذاره و واقعا توانی برای آدم نمیمونه چون شرایط کارشم سخته. شاید خیلی داری اصرار می‌کنی بیشتر کنارش باش و بهش دلگرمی بده.امیدوارم این دوران و به سلامت پشت سر بذارید،❤