2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عقلم کار نمیکنه همه میگن غربت سخته خانوادم ناراضی 

ببین عزیزم معلومه که غربت سخته 

ولی ببین میتونی تحمل کنی توانشو داری؟من خودم به شخصه اره میتونم تحمل کنم اگر بخاطر عشقم باشه توام فکر کن ببین تاحالا دور بودی از خانوادت شرایطت چجوری بود میتونستی تحمل کنی ببین شدت وابستگیت به خانوادت چقدره 

غربت سخته ولی وصال با یار هم شیرینه😉

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
من غرب زندگی میکنم مجبورم برم جنوب دارم سکته میکنم 

من کسی ام که از شمال غرب رفتم جنوب

اینکارو نکن

خیلی سخته

جنوب یک اقلیم دیگه داره

یک‌فرهنگ دیگه داره

زندگی توش سخته

😔پیر میشی

کسی که سه سال از گل نازک تر بهت نگفته به نظرم ارزششو داره 🤌🏻 بیشتر فک کن

اره هیچ وقت ناراحتم نکرده اگ هم کرده باز برگشته سمتم بعد ی ربع نمیدونم واقعا تمام بدنم داره میلرزه

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید
ت غربت بودی که میگی.... تنهایی.بارداری.بیماری یاقهر که میکنی....

اره میدونم همه این سختیارو ولی من خودم حاضرم تحمل کنم منظورم اینه که توان تحمل کردنشو تو وجود خودم میبینم 

به استارتر هم اینو میگم ببینه میتونه چنین چیزایی رو تحمل کنه

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
منم غریبم .از کرمان اومدم تهران.برو اگه عشقته که عشق یکی خدا هم یکی.هر جا باشی فقط عشقت یادته بدونش ...

شما رفتید یک شهر با امکانات بالاتر و بهتر عزیزم

اینو در نظر بگیر

شهرهای جنوبی خیلی محرومن اکثرشون

ببین عزیزم معلومه که غربت سخته  ولی ببین میتونی تحمل کنی توانشو داری؟من خودم به شخصه اره میتون ...

اره دوست ندارم هیچ کدومش رو از دست بدم 

اره دوست ندارم هیچ کدومش رو از دست بدم 

بنظرت شرایط یکم بهتر بشه برنمیگردید پیش خانوادت؟

منم غریبم .از کرمان اومدم تهران.برو اگه عشقته که عشق یکی خدا هم یکی.هر جا باشی فقط عشقت یادته بدونش ...

من از تهران دارم میرم بندر عباس