2777
2789
😭😭😭😭

گریه نکن گل خانوم 

یکم به خودتون فرصت بدید 

دو دوتا چارتا کن تصمیم درست ومنطقی بگیر

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

اون خیلیییی احساسیههههه😭😭😭😭😭

همین دیگه اونم گناه داره.سه سال زمان کمی نیست.بهت وابسته هست.دلبسته بهت.اون میخواد چکار کنه بدون تو.مردها عشقشون را فراموش نمیکنن.ولی خانن ها فراموش میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی بار امتحان کردم نتونستم خواهر جیگرم آتیش گرفت 😭😭😭😭😭😭باورت میشه از اول اون سه سال حالا جز دید ...

عزیزم به هر حال ادم باید از خانوادش جدا شه و مستقل شه اگه واقعا همه جوره قبولش داری باهاش برو من گفتم راهمون دور ولی نه مثل شما ولی خیلیا دیدم راه دور رفتن و زندگی کردن اگه کنار عشقت باشی و تو رفاه باشی چرا که نه میتونین هم با هم تصمیم بگیرین برین پول جمع کنین برگردین، شاید خوشتون اومد و کلا موندگار شدین منم دخترخالم شهر دور رفت برای پول جمع کردن و موندگار شدن با اینکه شهر یه شهر گرم و خشک ولی موندن 

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
😭😭😭😭

یه سوال دیگم نظر عشقت چیه بهش گفتی نمیتونی بیای؟ برات سخته؟ اون راه حلی بهت نداد به نظرم اگه واقعا عاشقی با هم یه فکری به حالش بکنید و تصمیم عاقلانه ای بگیرید 

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
یه سوال دیگم نظر عشقت چیه بهش گفتی نمیتونی بیای؟ برات سخته؟ اون راه حلی بهت نداد به نظرم اگه واقعا ع ...

اون بدبخت ک میگه میام تهران ولی چ کاری اینجا ک خبری نیست

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید