2777
2789

دخترم نزدیک ب دو سالشه ی قرص دکتر براش نوشته تلخ هس تو اب حلش میکنم نمیخوره میذارمش وسط خوراکیاش ک با اونا قورتش بده اونم متوجه میشه تفش میکنه پس من چیکاااار کنم؟!

یا مَن فِعْلُهُ لَطیف 🌸 ای آنکه کارش مهربانی است ... 🕊🤍🌱

چهار قسمتش کن حل کن تو شربت 

بده 

در حد نصف استکان شربت 

جهارتا نصف استکان بده

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون با اب قاطی کن بعدش ی چیز خوشمزه بده بهش مزش بره

اصلا نمیخوره تا مزشو میچشه از دهنش میریزه بیرون

چهار قسمتش کن حل کن تو شربت  بده  در حد نصف استکان شربت  جهارتا نصف استکان بده

خب اخه باید نصفشو صبح بخوره نصفشم شب هرروز بخوام بهش شربت بدم بد نیس؟

وقتی بچت بلد نیست قرص بخوره باید به دکتر بگی براش ننویسه 

شربت بنویسه و اما من به دخترم میگم دارو رو باید بخوری 

یا خودت بخور یا به زور میریزم تو حلقت کدومش؟ اونوقت انتخاب میکنه خودش بخوره

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
خب اخه باید نصفشو صبح بخوره نصفشم شب هرروز بخوام بهش شربت بدم بد نیس؟

نه شربت پرتقال

یا خود اب پرتقال 

اب سیب

اب هویج بگیر طبیعی هم هست

بده بخوره توش حل کن

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
وقتی بچت بلد نیست قرص بخوره باید به دکتر بگی براش ننویسه  شربت بنویسه و اما من به دخترم میگم د ...

فداتشم شربتش نیس اخه دوره درمانشم طولانیه نمیدونم چ خاکی بریزم تو سرم

به دکتری ک این قرصو داده بگو  یعنی چی بچه کوچیکه قرص تجویز میکنه

عزیزم تنها دارویی ک میتونه تو این سن مصرف کنه همین قرصه

فداتشم شربتش نیس اخه دوره درمانشم طولانیه نمیدونم چ خاکی بریزم تو سرم

چه قرصیه؟  باید بهش حالی کنی ‌که مجبوره بخوره یا میخوره یا هرجوری هست تو حلقش میکنی اولش مقاومت میکنه بعد دیگه کنار میاد

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد