2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اسی از نظر علمی من نمیتونم بگم ولی خیلی چیزایی که تو قرانه مثل خوابیدن وخواب دیدن تغییرات شبو روز سیل زمین لرزه همین نطفه که به یک انسان کامل تبدیل میشه و بسیار پیچیده و هزاران دلیل دیگه عزیزم که تو تک تک اعضای بدن مون مارو وادار به فکر می‌کنه آیا همینا کافی نیست

من شاید آدم خوبی نباشم ولی شک ندارم خدا وجود داره 

حضور خدارو باید با تمام وجود احساس کنی و از روی نشونه هایی که خلق کرده ببینیش ، خدا جسم و ماده نیس ک ...

ببین اینایی که میگی رو من بخودم میگم روزی هزار بار هم نماز میخونم هم دعا میکنم میخام بدونم این دعاهایی که میخونم واقعا یکی هست که میشنوه میدونی نه که بگی اعتقاد ندارم ولی میخام ته دلم قرص بشه 

خب اسی از نظر علمی من نمیتونم بگم ولی خیلی چیزایی که تو قرانه مثل خوابیدن وخواب دیدن تغییرات شبو روز ...

آره منم همه اینا رو همیشه دارم بخودم میگم ولی همش ذهنم درگیره الان شروع کردم میخام معنی قرانو بخونم تا حالا یک دور کامل معنی قرانو نخوندم دیگه میخام یکم تحقیق کنم دلم محکم بشه به وجودش 

آره منم همه اینا رو همیشه دارم بخودم میگم ولی همش ذهنم درگیره الان شروع کردم میخام معنی قرانو بخونم ...

خب عزیزم فکر کردن به آیات قرآن خیلی خوبه 

برات آرزوی موفقیت دارم

ببین اینایی که میگی رو من بخودم میگم روزی هزار بار هم نماز میخونم هم دعا میکنم میخام بدونم این دعاها ...

ته دلت قرص باشه، مطمئن باش🙂

کسی که تو و این دنیارو با این پیچیدگی خلق کرده،تو این دنیا تنهات نمیذاره، هر لحظه حواسش بهت هست و بیشتر از هرکسی عاشقته.