2777
2789

ساعاتی که کلاس برگزار میشه حدودا چنده؟

و اینکه هرروز کلاس برگزار میشه و حتما باید فعال باشی؟

کسی که کار میکنه نمیتونه دانشگاه مجلزی درس بخونه؟اخه از سرکارم نمیزارن ک بیام سرکلاس

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

هنوز ثبت نام نکردما فقط میخوام بدونم ساعاتی ک کلاس برگزار میشه کی هست

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واه مگه دانشگاه مجازی هم هست یعنی میشه رفت اونجا ارشد گرفت توضیح لطفاً!!

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  
بستگی به واحدات داره بعدم تو اسکای روم و اینا انجام میشه نه فعالیتم نمیخواد

اخه مثلا من تا پنج عصر سرکارم چطوری باید تو کلاسها حضور پیدا کنم؟نمیشه ک 

چیکار میشه کرد؟

واه مگه دانشگاه مجازی هم هست یعنی میشه رفت اونجا ارشد گرفت توضیح لطفاً!!

اره میشه

بستگی به واحدات داره بعدم تو اسکای روم و اینا انجام میشه نه فعالیتم نمیخواد

کلاسها چه ساعاتی معمولا برگزار میشه؟

میری توش میزاری رو صفحه میمونه یا اینکه بزار هندزفری تو گوشت

من فکر میکردم که فیلم های آموزشی رو میزارن سایت تا هرموقع خواستیم بریم نگاه کنیم😑

چه جوری ؟ البته دیدم تو دفترچه کنار بعضی رشته ها نوشته مجازی . یعنی امتحاناتش هم مجازیه؟

نه امتحاناش حضوریه 

صبح

وقتای دیگه نمیتونیم اون کلاسهارو دوباره ببینیم مثلا عصرها؟