2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به به،نوش جونت منم فرداقراره درست کنم.اگه حوصله داری دستورشوبگو

♥️کیک هویچ گردو ♥️

مواد لازم
هویچ دوتا بزرگ
تخم مرغ ۳ تا
ارد ۲ لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
شکر یک لیوان
روغن نصف لیوان
شیر یک لیوان
دارچین و زنجبیل هرکدوم مقداری کمی(نصف قاشق چایی خوری)
گلاب یک قاشق غذا خوری در اخر کار

طرز تهیه:
اول هویچ هارو با رنده ریز رنده میکنیم (توجه:بارنده درشت رنده نکنید که هویچ پخته نمیشع و مزش بد میشه)
و بعد گردو های خرد شده روهم قاطی هویچ ها میکنیم و میزاریم کنار

دوم : توی کاسه دیگه دوتا لیوان آرد با یک قاشق بکینگ پودر دوبار الک میکنیم و میزاریم کنار

و سوم: یک کاسه دیگه برمیداریم  دوتا تخم مرغ با یک لیوان شکر و نصف قاشق مرباخوری کمتر وانیل و نصف قاشق مرباخوری دارچین و نصف قاشق مرباخوری زنجبیل میریزیم و حدود ۱۰ دقیقه  باسرعت تند هم میزنیم تا رنگش کرم رنگ بشه و کشدار بشه

و بعد نصف لیوان روغن و یه لیوان شیر رو اضافه میکنیم یکم هم میزنیم (زیاد هم نباید بزنیم ک پفش کیک کم میشه)
بعد مخلوط هویچ و گردو رو اضافه میکنیم و یک کوچولو هم میزنیم

و بعد آرد و بکینگ پودر الک شده رو توی چند مرحله اضافه میکنیم
ودر اخر یک قاشق گلاب اضافه میکنیم

قالب رو مقدار خیلی کمی روغن میریزیم و ته قالبو چرب میکنیم و آرد پاشی میکنیم
مواد رو داخل قالب میریزیم
و بعد قالب رو چند تقه ب زمین میزنیم ک هواش گرفته بشه

دمای توستر خودم این بود
۱۶۰ درجه
زمانش حدود ۵۰ دقیقه
دمای توسترا متفاوته

۳۵ دقیقع اول در توستر رو باز نکنین ک پف کیک میخوابه
و بعد از ۳۵ دقیقه در توستر رو باز کنید و کیک رو یکم بچرخونیم و بعد درشو ببندیم تا آخر زمانش

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
اره منم خیلی  پختم واقعا خوشمزس  کیک هل و گلاب و کیک پرتقالی نارگیلی رو هم امتحان کن بقول ...

شماهم دستور کیکتم اگه میتونی بگو عزیزم ؟♥️

کیک هل پودر هل باید باشه عزیزم؟

اره ولی من ندارم تو خونه هردفه ک درست میکنم مغز دوتا هل یعنی اون دونه های داخلشونو میریزم تو یه هاون کوچولو و میکوبم و میریزم توش فوق العاده عطرش زیاده 

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    
میشه دستورشوبگی عزیزم؟

کدومشو گلم ؟

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    
اره ولی من ندارم تو خونه هردفه ک درست میکنم مغز دوتا هل یعنی اون دونه های داخلشونو میریزم تو یه هاون ...

مرسی گلم

دستور کاملشو هم اگه میتونی بگو عزیزم