2821
2789

دخترم کلاس اوله املا خیلی ضعیفه همه چیز رو قاطی میکنه از ساعت 3 تا 10 شب پای مشق و پرسیم آخرش هیچی بلد نیست چکار کنم 😭 متولد 31 مهره دقیق 6 سالش بود که اومد مدرسه به شوهرم گفتم سال دیگه بفرستیمش قبول نکرد تمرکز نداره دقیق متوجه نمیشه چی میخوایم😭 امروز معلمشون گفت همه بچه های کلاس عالی هستن ولی دختر شما هم خوبه ولی....😭 دارم دق میکنم معلمشون یکسره فیلم و عکس بقیه رو میذاره مثل بلبل درس رو بلدن یعنی بچه من مشکل داره 😭

امروز کلی دعواش کردم😭😭😭 طفلک من💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

امان امان امان

دقیقا من اینقد سر همین موضوع اعصابم خورد شد دیگه پاشدم اومدم تو اتاق همسرم داره براشون توضیح میده

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت

فقط میدونم با دعوا باهوش نمیشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

واسه همین دوست دارم بچه هام نیمه دومی بشن....باهاش خیلی تمرین کن با بازی و شعر تو اینستا برو ببین یاد بگیر اگه دیدی تا آخر سال همچنان ضعیفه مدرسش رو عوض کن ببر جای دیگه دوباره سال بعد کلاس اول رو بخونه

دختر منم همینه یه ذره مینویسه میگه دستم درد گرفت جگرمو خون کرده هر چی ذوقش میکنم قربون صدقش میرم تشویق میکنم نمینویسه یا میگه بلد نیستم نمی تونم یا خستمه دیگه نمیدونم چی کار کنم

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
آره شهریور منظورمه 🤦🏻♀️ پیش رفت ولی همش بازی و شادی بود

باهاشون لوحه نویسی و نشانه هارو کار نکرده بودن؟

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز