2777
2789
عنوان

بچه ها خاااااک برسر شدم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 9458 بازدید | 201 پست

خانوم سقط گناهه.باید مراقب میبودن.برن دکتر بهتره تا اینکه اینجا بپرسید.چون احتمالا الان دوماه نیمشون باشه سقطش شاید نیاز به کورتاژ داشته باشه.

خدایا خودت ببین اخه به کی بچه میدی اخه😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها ما چهارتا بچه ایم ابجیم ۲۸سالشه من ۲۴ داداشم ۱۹ اون یکی هفت  دوتا نوه داره مامانم  ...

ببخشیدا ولی خب تقصیر مامانتم بوده 😐

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.         

خنگییی بازی میکنی باهاش حال میکنی... 

خدایا مامان منم 2قلو حامله بشه چی میشه مگه... 😁😁😁

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

بعد وقتی نمیدونستع اینقدر زعفرون و اینا خورده که باز بشه پریودیش ولی نیومده 

خودش داره سکته میکنه 

الان میخایم بریم سونووووو دعا کنید بچه ها اصن خارج رحمی باشه یا رشد نکرده باشه

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

ما انقد تو فامیلامون اینجوری پیش اومده انقدم بچه رو دوس دارن  بزار بدنیا بیاد انقد عزیزمیشه

کجای زندگیمی تو که من میگردمو نیستی ..یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی ...تو هرجارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی ..به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی ❤️🥲شادمهر❤️                                                                               (من از سال۹۷عضومم ولی چهاربارترکیدم)خداوکیلی الکی گزارش نزنید دیگه شماره ندارم وصل شم مرسی اَه