2777
2789
عنوان

قرص مکسوپر ازول برای نوزاد یک ماهه

150 بازدید | 11 پست

دکتر برای پسرم قرص مکسوپر ازول نوشت رفلاکس پهنان داره گفت قرص تو شیرت حل کن ناشتا بده 

کسی تجربهای داره؟ امروز پسرم همش خواب بود از عوارض قرصه؟

۲۴ ساعت هست مدفوع نکرده 

آخه یک ماهه😑😑😑😑

آخه قرص 

چرا بردی دکتر منظورم اینه که اذیت بود یا همینطوری بردی؟

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه یک ماهه😑😑😑😑 آخه قرص  چرا بردی دکتر منظورم اینه که اذیت بود یا همینطوری بردی؟

خس خس سینه جوش صورت بردم‌دکتر گفت رفلاکس پنهان همسرم مخالف بود قرص بدم ولی دو روزه شروع کردم 

تو عوارض دارو زده خواب آلودگی یبوست میترسم 😢

قرار نیس همه ی عوارض دارو رو همه بچه ها داشته باشن

عزیزم این دارو یه داروی رایج و بیشتر بچه ها میخورن

بیخود حساس نباش بچه اگه دارو نگیره مریش میسوزه و بعد از دو ماه تازه دردسر شیر دادنت شروع میشه و تاپیک میزنی بچم سینه نمیگیره چیکار کنم

قرار نیس همه ی عوارض دارو رو همه بچه ها داشته باشن عزیزم این دارو یه داروی رایج و بیشتر بچه ها میخو ...

من ناشتا بهش دارو دادم ولی انقد تلخ بود بعدش از گریه سرخ شد شیرش دادم حالا خوندم ک باید نیم ساعت بعد دارو شیر نخوره ک اثر کنه اوووف رفلاکس چی بود دیگه 😕

من ناشتا بهش دارو دادم ولی انقد تلخ بود بعدش از گریه سرخ شد شیرش دادم حالا خوندم ک باید نیم ساعت بعد ...

بیشتر بچه ها رفلاکس دارن

مگه دونه هارو حل کردی تو آب یا شیر ؟

باید درسته بدی حل نکنی اونجوری هم مزه نداره