2777
2789

اوایل که تو شرکت بودم یه د‌پارتمان دیگه بودم و تابحال ندیده بودمش..۲ ماهه اومدم اونجا چون مدیر پروژه ست گاهی مجبوره ۲هفته بره محل پروژه و شرکت نیاد واسه همینم  زیاد ندیده بودمش

تا اینکه بهم پیشنهاد دادن باهاش کار کنم اونم خودش سریع قبول کرده بود

الان مدتیه با هم کار میکنیم،خیلی خوب و با شخصیته...و اینکه تو بخش ما جز من و منشی که ۵۰ سااشه کسی دیگه خانم نیس،نمیتونم بسنجم رفتار عادیشه یا با من اینجوریه🥺

ولی از روز اول ازش خوشم اومد🫠بیاید یکم تعریف کنم ببینید اونم خوشش میاد؟

چشم خود بستم که دیگر روی مستش ننگرم،ناگهان دل داد زد:دیوانه!من می بینمشـ...❤️‍🩹

همون ک متاهل بود؟

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایسیم؟ تا یکم تعریف کنی‌ ؟میکردی دیگه اگ یکم بود...

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

روز اول همکاریمون گفت جسارتا چند سالته گفتم ۲۴

گفت عههه چه خوب من فک‌کردم کوچولویی

بعد چون میره محل پروژه من شرکتم زیاد باهن تلفنی میحرفیم

همیشه صبحا به یه بهونه چرتی صبح بخیر دخترم میگه

حتی امروز که نرفتم

یا احر وقتا زنگ میزنه یه ساعت طولش میده اخرشم میگه خبببب چه خبر چیکار میکردی امروز مثلا از کارایی که خودش انجام داده میگه،منم ادم کم حرفیم میگفت چرا میگم چه خبر تعریف نمیکنی

نه مگه دیوونمممم☹️☹️ مجرده ولی ۱۰ سال ازم بزرگتره

خب خداروشکر اون کاربر نیستی من اشتباه گرفتم

اکثرا مردا جذب دخترای مغرور و دلربا میشن خیلی بهش توجه نکن ولی همیشه سعی کن کارا رو با ناز و ارامش انجام بدی

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

یا اگه با دیگران کاری داره مستقیم به خودشون نمیکه به من میگه میشه به فلانی اینو بگی،یبارم یکی پیچوند جوا‌ب منو نداد کلی دعواش کرده بود که ببینم به حرف خانم فلانی(من) گوش نمیدی میدونم باهات چیکار کنم 

وقتاییم که شرکته همش دم میز منه یا مثلا یه جلسه که به من مربوط نیس میذاره میگه نه توام حتما حضور داشته باش

واسه روز زن هم کلی گل و کتاب برام اورد😐😐😐و بعدشم زنگ زد که ببخشید کم بود نرسیدم برم کادو بخرم😐

اخرش شروع کرد ماست مالی که چون تو تنها پرسنل خانم منی باید هواتو داشته باشم به بقیه ام گفتم برای همسراشون بخرن😐

یا از اونجایی که تحصیلاتمون دقیقا عین همه و حتی یه دانشگاه بودیم میاد راجع به دانشگاه صحبت میکنه و میگه خبببب بگو ببینم زمام شما چطور بود