2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترعمه م بود ولی بقیه شو نفهمیدم

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf

نه من واسطه نشدم مخالفم همیشه به مامانمم میگم واسطه نشو 

زندگی زیباست ای زیبا پسند😍زیبه اندیشان به زیبایی رسند😍 آن قدر زیباست این بی بازگشت❤️ کز برایش می توان از جان گذشت❤️
واسطه نداشتیم. خودمون همو پیدا کردیم😂😂 هر وقتم چیزی بشه به خودم لعنت میفرسم🤣

دقیقا ماهم 😂😂😂

زندگی زیباست ای زیبا پسند😍زیبه اندیشان به زیبایی رسند😍 آن قدر زیباست این بی بازگشت❤️ کز برایش می توان از جان گذشت❤️
ازدواج نکردم هتوز ولی کار خوبی نیست اون بنده خدا فقط معرفی کرده ، دیکه تحقیق و مشودت گرفتن و اینا ب ...

خیلیا بی چشم و رو هستن و اینو درک نمیکنن انگار واسطه چاقو گذاشته زیر گلوشون که باید با موردی ک معرفی کردم ازدواج کنی.

من بارها ب پدر مادر خودم و پدر همسرم میگم واسطه نشن اما گوش نمیدن

شَرحی ِز حال و حالی زِ شَرح نیست🖤🥀 ️