2777
2789
به واسطه هیچ ربطی ندارع اصلا درک نمیکنم کسایی انقدر بی چشم روین طرف اومده کار خیر کنه ضامن خوشبختی ک ...

درست میگی یکسری از مسایل خیلی شخصی وخصوصیه تا زیر یک سقف نری متوجه نمیشی چه برسه به واسطه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلاً اگه از ازدواجتون راضی نبودید یا مشکلات و اختلافاتی که برای همه زوجها پیش میاد به کسی که واسطه ...

نه گلایه نکردم خودم چشم دارم دیدم قبول کردم 

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf
مثلاً اگه از ازدواجتون راضی نبودید یا مشکلات و اختلافاتی که برای همه زوجها پیش میاد به کسی که واسطه ...

نه چه ربطی داره، واسطه معرفه میکنه.... اجبار که نمیکنه

علم غیب که نداره... تصمیم گیری و تحقیق با خودشونه

مگه وقتی خوشی و بغل و....، زنگ میزنن به واسطه و تشکر میکنن😒😒😒

وقتی خروس جنگی میشن، فقط واسطه رو میشناسن