2777
2789
عنوان

خسته شدم باردارم لطفابیاین

180 بازدید | 22 پست

سه ماهم هستش همش بی حالم وخوابیدم حتی اشتهام ندارم خونم گوه گرفته اصلااز زمین کنده نمیشم دلم به حال شوهرم میسوزه طفلک این ریخت و وضع خونه وخودموتحمل میکنه اصلاحال این که به خودم برسمم ندارم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردارم‌ حالم بده ولی نمیزارم خونه کثیف بمونه مجبوری انجام میدم فقط غذا درست کردن دیگه واقعا نمیتونم

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋

دیروز از بس خونه رو تمیز کردم کمر درد گرفتم به شوهرم التماس کردم گفتم دیگه کثیف نکنی

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋

عزیزم‌‌ اولاشه‌‌ عادیه‌‌ 

ولی‌‌ نباید‌‌ زیاد‌‌ تنبلی‌‌ کنی‌‌ من‌‌ تو‌‌ س‌‌ چهار‌‌ ماهگی‌‌ همش‌‌هنزفری‌‌ میزاشتمو‌‌ میرقصیدم‌‌‌ نظریم‌‌ دادم‌‌‌ سعی‌‌ کن‌‌ اون‌‌ کارایی‌‌ ک‌‌ بهت‌‌ انرژی ‌میده‌ رو‌‌ انجام‌‌ بدی‌‌ از اون‌‌ آهنگی‌‌ ک‌‌ خوشت‌‌ میاد‌‌ بزار‌‌ شاد‌‌ باشه‌‌ برین‌‌ ی‌‌روز‌ شامو‌‌ بیرون‌‌ دورهمی‌‌ برو‌‌

طبیعیه عزیزم 

منم اینجور بودم. همش اعصابم بهم میریخت از اینکه نمیتونستم پاشم مرتب کنم. دخترمم بدتر می ریخت و بهم میزد و عصبی ترم میکرد. ولی بعد 4ماهگی سرحال شدم. 

نگران نباشه. تا اواسط یا اواخر برج دیگه، دیگه کامل خوب و سرحال میشی.

استراحت الان نیازته. چون بچه و جفت رشد سرعت دارن و این بیحالی مقصر  رشد اونا و پروژسترونه😁. بزار طبیعت بدن کارشو کنه و تو هم استراحت کن.

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻